Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.26, csütörtöki rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.26 csütörtök: Mióta Joe kórházban van, Gábor alig bírja utolérni magát a sok munkával. Okvetlen szüksége lenne segítségre, de túl büszke, hogy bevallja. Amikor Lali és Niki meglátogatják Gábort a műhelyben, ők is tanúi lesznek, mekkora stresszben van. Niki ezért úgy dönt, hogy egy egyszerűbb feladatban segít neki. Gábor meglepődik: Niki ért az autókhoz? Lali azonnal féltékeny lesz, és szintén segíteni akar a barátjának. Csak, hogy ő sokkal több kárt okoz, mint amennyit segít. Niki véletlenül megsérti Lalit, mert szerinte inkább a vécétakarításnál kéne maradnia, mire Lali mérgesen bosszút áll a lányon. Amikor később Gábor ki akar kezdeni Nikivel, mert nagyon tetszik neki a kék munkaruhában, Niki mérges lesz: dühösen eltűnik a műhelyből és nem hajlandó többet segíteni.

Maja eltűnése után Kristófnak nem jön álom a szemére, és hasztalanul hívogatja a lányt. Elmegy a rendőrségre, ahol viszont bürokratikus akadályokba ütközik. Úgy látja, hogy onnan sem várhat segítséget, ezért összezördül a rendőrökkel. Később beszél Barbival, és elkéri tőle Miki telefonszámát. Kristóf még a proszektúrát is meglátogatja, és szemrevételezi az újonnan bekerült halottakat.

Bécy nagy meglepetésére Tamás még rosszabb állapotban tér vissza a kényszerpihenőről, mint ahogy elindult. Bécy ezért elhatározza, hogy a jól bevált „parti-terápiával” kezeli tovább, mivel abból még saját maga is profitálhat: lányok, pia és buli! Tamás viszont nincs bulizós kedvében, Paulán kívül egy lány sem érdekli. Amikor később azonban meglátja őt boldogan Márkkal, mégis belemegy egy egy-éjszakás, majd az érzelemmentes jövőre koccint Bécyvel.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.26 csütörtök

A sorozat 948. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.26 csütörtök. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top