Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.27, pénteki rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.27 péntek: Evelin még mindig mérges Danira, és reggel vitába is bonyolódik vele. Gréti Danival a bankba megy, a napi bevételt szeretnék betenni. A pénzt kis híján elveszítik, és a helyzetet Dani talpraesettsége menti meg, így Gréti és Dani újra közelebb kerülnek egymáshoz. Evelin közben kihallgatja Dani telefonbeszélgetését, és gyanút fog, hogy a fiú titkol előttük valamit. A gyanúja beigazolódni látszik, ugyanis követi Danit, és a barátnőjével látja az utcán.

Reggel a fodrászlányok közös kirándulásra készülnek, bár Paulának semmi kedve hozzá. Márk mégis rábeszéli őt a programra, és fel is kerekednek egy lovaskocsi-túrára. Paula a kezdeti vonakodása után egészen jó hangulatba kerül, főleg amikor Márk egy meglepetés-találkozóval lepi meg őket. Ám az idillnek vége szakad, mert néhány suhanc kötözködni kezd velük. Márknak elborul az agya, és leüti az egyiküket.

Bori elképed, amikor reggel Paja áll az ajtaja előtt azzal, hogy csakis rá tud gondolni. Elküldi őt, de amikor nem sokkal később értesül Vince elfogásáról, annyira megrázza, hogy újra szembesülnie kell a múlttal, hogy Pajánál keres vigaszt, és ismét lefekszik vele. Paja most már úgy gondolja, hogy ő és Bori összetartoznak, így hát be akarja mutatni barátnőjét Karesznek és a többieknek. Bori elmenekül a helyzet elől, viszont amikor később ismét megjelenik Paja a klubban, és szerelmet vall neki, kötélnek áll, és belemegy egy titkos viszonyba.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.27 péntek

A sorozat 949. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.27 péntek. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top