Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.31, keddi rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.31 kedd: Karesz és Milán reggel szörnyű állapotban találják Sárit a hajón. Karesz rögtön gyanakodni kezd. Nyomozni kezd, és végül arra jut, hogy Keve valamilyen kábítószert tehetett Sári italába. Eközben Milán elmeséli Kevének, hogy Karesszel egyre jobb a viszonyuk. Kevét később megvádolják. Keve tagad, és sikerül meggyőznie Milánt az ártatlanságáról. Karesz erre megszakítja a barátságot Milánnal. Milán és Keve elhagyják a hajót.

Bécy és Magda egy vidéki házat akarnak épp megnézni, bár Bécy nem túl lelkes az ötlettől. Amikor a ház megtekintése közben Bécy szexet kezdeményezne, Magda visszautasítja, és ez csak még frusztráltabbá teszi a férfit. Később egy étteremben úgy összevesznek, hogy Magda otthagyja Bécyt, aki viszont összetalálkozik egy közelmúltbeli futó kapcsolatával, Szimónával. Bécy ráhajt Szimónára, és megbeszélnek egy randevút. Este Bécy lerázza a békülni akaró Magdát, és lefekszik Szimónával.

Barbi azzal lepi meg Zalánt, hogy Zsófit meghívták egy gyerekmodell castingra. Bár Barbi tudja, hogy Sári ellenezné, mégis elhatározza, hogy elviszi a kislányt. Zalánnal egy kitalált ürüggyel elhozzák Zsófit Margótól. A castingon találkoznak a „régi konkurenssel”, Évával. Éva és Barbi ellenségeskedni kezdenek, és mikor Éva elordítja magát, hogy Zsófi tetves, Barbi elveszíti a fejét, és kínos harcba bonyolódik a nővel. Ráadásul még Joe is megharagszik rá, amikor rájön, hogy a tiltása ellenére Barbi elvitte Zsófit a castingra.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.31 kedd

A sorozat 951. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.31 kedd. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top