Éjjel-Nappal Budapest 2017.02.13, hétfői rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.02.13 hétfő: Paula szinte a hetedik mennyországban érzi magát, hiszen nemsokára elutazik Márkkal Balira. Amikor erről Tamás is tudomást szerez, nagyon kiakad, mivel nem akarja elveszíteni Paulát. Mindent bevet, különböző olcsó trükkökkel próbálkozik, hogy Budapesten tarthassa Márkot. Ügyvéddel fenyegeti, nem akarja kifizetni a neki járó pénzt, stb. Márk ugyan nehezen, de egy darabig türtőzteti magát, ám amikor még az értékes fejhallgatóját is tönkreteszik, nem bírja tovább, elszakad nála a cérna.

Simon nagyon szenved: Egyre közeledik Blanka elutazása, ő viszont napról napra szerelmesebb a lányba. Ám minden hiába, képtelen kiverni Blankát a fejéből. Végül belátja, legjobb lesz, ha inkább ő is elutazik a lánnyal Thaiföldre. Csak egy a bökkenő: Nincs ott munkája. Animátorként hiába próbálkozik, s bár több kísérletet is tesz rá, nem tudja rábeszélni Blankát a maradásra.

Milán még mindig abban bízik, hogy összebékítheti egymással Kareszt és Kevét, ezért közös kiruccanást tervez velük és Lizával. Ott azonban hamar kiderül, hogy a két fiú képtelen kijönni egymással. Állandóan piszkálják és marják egymást, ráadásul Keve egyre agresszívebbé válik. Amikor üvegszilánkokat rejt Karesz zsákjába, és a fiú megsérül, Milán is kénytelen belátni, hogy ez nem fog működni: Karesz és Keve nem fér meg egy csárdában.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.02.13 hétfő

A sorozat 960. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.02.13 hétfő. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top