Zsófi elveszett! – Éjjel-Nappal Budapest 2017.02.28

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Éjjel-Nappal Budapest 2017.02.28 kedd: Gábor reggel saját felelősségére távozik a kórházból, ahol megtudta, hogy tegnap „csak” szívritmus zavarai voltak. Nem vesz tudomást az egészségügyi problémáiról és rögtön elmegy Pálmához, hogy befejezzék azt, amit tegnap elkezdtek. Ám közben Dia rajta kapja Gábort Pálmával, mire szakít a fiúval. Visszatérve az albérletbe Gábornak ismét problémái lesznek és a tükör előtt állva rájön, hogy ezt nem csinálhatja így tovább. Lali támogatja és Gábor erre a többiektől is bocsánatot kér, különösen Joe-tól.

Evelin reggel még mindig nagyon mérges, mert Dani eltűnt Budapestről. Ezért Grétit hibáztatja. Annak érdekében, hogy a vitájuk ne menjen az üzlet kárára, mindkét lány elfogadja Roland javaslatát, hogy ötletszerzés céljából megnézzenek egy különleges bárt. Ám közben Evelin nem bírja megállni, hogy ne piszkálja egyfolytában Grétit, aki mérgesen elrohan és faképnél hagyja üzlettársait. Így Roland és Evelin elhatározzák, hogy a legjobbat hozzák ki a helyzetből és felszednek egy fiút és egy lányt.

Sári és Liza összevesznek, amikor Liza megpróbálja megértetni Sárival, hogy a lakóhajó nem a megfelelő lakhely Zsófi számára. A vita közben Zsófi eltűnik. A kislány miatti aggodalmukban Sári és Liza közelebb kerülnek egymáshoz és nagyon boldogok, amikor Zsófi nem sokkal később előkerül. Sári köszönetet mond Liza segítségéért és elássák a csatabárdot. Sári belátja, hogy Lizának kezdettől fogva igaza volt és Zsófiért való aggódása miatt úgy dönt, hogy ismét visszaköltözik Margóhoz.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.02.28 kedd

A sorozat 971. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. A csatorna saját gyártású telenovellájának országos tévépremierje! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
RTL Klub sorozat: Éjjel-Nappal Budapest 2017.02.28 kedd. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top