Karola hoppon marad? – Éjjel-Nappal Budapest 2017.03.07

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Éjjel-Nappal Budapest 2017.03.07 kedd: Roland reggel Gréti szemrehányó pillantásától kísérve felszed egy lányt, Lilit. A lány lakásában aztán belead apait-anyait, míg Lili szülei rájuk nem nyitnak. A lány még csak most múlt 18 éves. Rolandot hiányos öltözetben kirakják az utcára, mire frusztráltan hazamegy, ahol Tamás és Bori ugratják. Gréti látja, hogy Roland valahogy más, és megpróbál beszélni vele. A fiú bevallja Grétinek, hogy nincs épp a legjobb passzban, és megint felébred benne a remény attól, hogy Gréti aggódik miatta.

Habár Karola reggel fáradt a sok szex miatt, úgy érzi, tuti pasira talált Igor személyében. Később azonban beállít a szalonba Igor exe, és kitálal: Igor megcsalta, átverte, meglopta, a pénzt kurvákra költötte, még mindig tartozik neki. Igor nem tagadja a vádakat, és lelép, hogy kiszellőztesse a fejét. Karola nem tudja elérni a fiút, összezavarodik: lehet, hogy ő is erre a sorsra jut?

Reggel a futár egy hatalmas plüssállatot hoz a hajóra, nem lehet tudni, ki a feladó. Sári azonban biztos benne, hogy a tegnapi pincérfiú, Boti küldte neki. A plüssön talált levélke alapján Sári több állomásos városbújócskára indul, melynek során egyre jobban elbűvölik a titokzatos rajongó ötletei. Végül azonban kiderül, hogy a világutazásról ideiglenesen hazatért Patrik akart így bocsánatot kérni Sáritól. Sári kiakad, elrohan Patriktól, és szomorúan meséli a barátainak, hogy megszívta.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.03.07 kedd

A sorozat 976. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. A csatorna saját gyártású telenovellájának országos tévépremierje! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
RTL Klub sorozat: Éjjel-Nappal Budapest 2017.03.07 kedd. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top