Dani szerelmet vall – Éjjel-Nappal Budapest 2017.03.21

Lali továbbra is meg van győződve arról, hogy Botond titkol valamit. Mikor reggel eltűnik Barbi nyaklánca, Lali azonnal Botondot gyanúsítja. Még az sem tudja meggyőzni Lalit, mikor fény derül a nyaklánc eltűnésének okára. Botond rajtakapja Lalit, hogy a hátizsákjában kutat, amitől rendkívül ideges lesz. Lali úgy érzi, jó úton halad. Végül számtalan nehézség leküzdése után valóban sikerül hozzáférnie a fiú hátizsákjához. Elakad a szava attól, amit a hátizsákban talál.

Grétit nagyon megviseli, hogy lefeküdt Danival, és reggel ellöki magától a fiút. Míg Gréti szemrehányást tesz magának, amiért megint beadta a derekát Daninak, Dani szakít Evelinnel. Evelin azonnal Grétire gyanakszik a történtek miatt, és fel is keresi. Gréti képtelen megmondani az igazat Evelinnek, és sikerül is meggyőznie a lányt az ártatlanságáról. Mikor Gréti újra beszél Danival, a fiú szerelmet vall neki, de Gréti nem megy bele a kapcsolatba. Képtelen megbízni Daniban.

Hajni, Liza munkatársnője a hajón töltötte az éjszakát, mert előző nap szakított a betegesen hűtlen barátjával. Hajni ma el akar menni a közös lakásukba, hogy elhozza a dolgait. Milán felajánlja neki a segítségét, csak, hogy ezzel is jó benyomást tegyen Lizára. A költözés Miklós viselkedése miatt botrányba fullad, és a fiatalok elhatározzák, hogy megleckéztetik a hűtlen fiút. Az akciójuk nagyon sikeres lesz, aminek a fiatalok nagyon örülnek. Milán, Liza és Sári este úgy döntenek, hogy Hajni ott maradhat a hajón. Még Kareszt is sikerül meggyőzniük.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.03.21 kedd

A sorozat 985. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. A csatorna saját gyártású telenovellájának országos tévépremierje! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
RTL Klub sorozat: Éjjel-Nappal Budapest 2017.03.21 kedd. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top