Éjjel-Nappal Budapest 2017. augusztus 1., keddi rész tartalma

Roland megint megpróbálja visszaszerezni Bécytől a régi állását. Bécy meg is ígéri, hogy ha elvégez egy… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1076
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. augusztus 1., kedd. , 19:30-kor

A 1076. rész tartalma

Roland megint megpróbálja visszaszerezni Bécytől a régi állását. Bécy meg is ígéri, hogy ha elvégez egy különleges feladatot (beszerez egy különleges melltartót), akkor visszatérhet a bárpult mögé. Roland sok fáradozás árán meg is szerzi a melltartót, hogy aztán rájöjjön, hogy Bécy megint átverte. Rolandnak elege lesz az egészből, még Evelinnel is összekap, aztán Bécy elé állva felmond.

Gábort frusztrálja, hogy egy lépéssel sem sikerült közelebb kerülnie Zoéhoz. Végül beavatja Totót, és segítséget kér tőle. Totónak tényleg sikerül is összehoznia egy „randit”. De Gábor nem sokáig örülhet a sikernek, mert Totó rögtön viszonzást is kér tőle, és miután Gábor nem hajlandó kölcsönadni neki az egyik ügyfél menő kocsiját, Totó lenyúlja azt. Gábor előveszi Totót, és ezzel mindent elszúr Zoénál.

Karola nem is veszi észre, hogy reggel mennyire megbántja Szilárdot, amikor lemondja a találkozójukat, hogy régi ismerősével, Mátéval találkozzon. Szilárd kiborul a szalonban, és Karola annyira kiakad a féltékenységi jeleneten, hogy dacból belemegy Máté randijába. Gréti helyreteszi Szilárdot, és figyelmezteti, hogy legyen úrrá a féltékenységén. Karola közben le akar feküdni Mátéval, de aztán az utolsó pillanatban behúzza a vészféket, és rájön, hogy ő csak Szilárdot akarja.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top