Éjjel-Nappal Budapest 2017. augusztus 17., csütörtöki rész tartalma

Roland és Andor bulizásból jövet otthon találják Szilvit, amikor Bécy megbízza őket egy feladattal:… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1088
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. augusztus 17., csütörtök. , 19:30-kor

A 1088. rész tartalma

Roland és Andor bulizásból jövet otthon találják Szilvit, amikor Bécy megbízza őket egy feladattal: mivel ma szeretne egy napot zavartalanul eltölteni Kírával, vigyázniuk kell a kutyájára, Rockyra. Roland kénytelen-kelletlen beleegyezik, Szilvi pedig megsajnálja a kutyát, majd végül folytatják a bulizást Rockyval. Amikor azonban egy rövid időre egyedül hagyják Rockyt, a vodka hirtelen eltűnik és mivel Rocky teljesen felpörög, a három fiatal attól fél, hogy a kutya itta meg. Pánikba esnek és elviszik Rockyt az állatorvoshoz.

Dani reggel elmeséli az apjának részletesen, hogy Gréti kedvéért feladta azt az álmát, hogy kivándoroljon Hawaii-ra. András szerint ez nagy hiba volt. Később összeszólalkozik Evelinnel, akit ugyancsak okol, hogy itt tartja Pesten Danit. Evelin teljesen ledöbben, amikor András azt állítja, hogy ő nincs jó hatással Danira, és hadat üzen a lánynak. András minden tőle telhetőt megtesz, hogy rávegye a fiát, ne adja fel az álmát, Dani azonban leállítja. Amikor aztán András felszed egy lányt, Dani kiakad, hogy miért kell az apjának folyton fiatal lányokat hajkurásznia. Evelin pedig összeveszik Andrással a klub előtt.

Tamás idegeire megy Paula veszekedési listája, ami folyamatosan strigulákkal bővül, és ezért komolyan aggódik a kapcsolatuk miatt. Majd eszébe jut valami, amit mentő ötletnek gondol: a párterápia! Csak nagy erőfeszítések árán tudja Paulát meggyőzni arról, hogy ennek közösen alávessék magukat. A terápián egy csomó Tamásban lakozó rejtett agresszióra derül fény, ami megijeszti őt, és elviharzik a terápiáról. Egyre jobban belelovalja magát abba az elképzelésbe, hogy a kapcsolatuk bukásra van ítélve.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top