Éjjel-Nappal Budapest 2017. augusztus 2., szerdai rész tartalma

Lali elhatározza, hogy házalni fog a potencianövelővel. Gábor nem túl lelkes, de elkíséri Lalit egy… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1077
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. augusztus 2., szerda. , 19:30-kor

A 1077. rész tartalma

Lali elhatározza, hogy házalni fog a potencianövelővel. Gábor nem túl lelkes, de elkíséri Lalit egy próbakörre, itt aztán gyorsan kiderül, hogy Lalinak ez egyáltalán nem megy. Gábor és Lali összebalhéznak ezen, majd ennek tetejébe az egyik potenciális vevő még be is akar húzni egyet Lalinak. Lali feladja, majd bánatában leissza magát Barna motoros kocsmájában és mivel nagyon frusztrált, összerúgja a port Barnával és a motorosokkal. Meglepetésére Barna remek ajánlatot tesz.

Karesz reménykedni kezd, hogy Mesi talán mégis ad neki egy esélyt, amikor a lány küld neki egy sms-t, amiben azt írja, hogy nehezére esik megszakítani vele a kapcsolatot. Karesz Milán segítségével kiszedi Robiból, hogy Mesi a szüleinél lakik és a lány keresésére indulnak. Amikor megtalálják Mesi szüleinek házát, a lány apja először elüldözi őket. Ám amikor József, Mesi apja elmegy futni, Karesz úgy látja, hogy itt az esély, és újra bepróbálkozik Mesinél. Bár József rajtakapja, azonban meglepetésére Mesi mellé áll és meg is csókolja.

Tamás kibúvót keres, hogy ne veszekedjenek Paulával, ezért lemondja a közös programot azzal a kifogással, hogy dolgoznia kell. Amikor lebukik ezzel Paula előtt, egy újabb strigula kerül a listára, és Paula „parancsára” végül mégiscsak együtt töltik a napot. Bár a strandolás vidáman és harmonikusan telik, Tamásnak uralkodnia kell magán, amikor Paula rálöttyinti az italát az új pólójára. Tamás úgy tesz, mintha ezzel nem lenne semmi problémája, de Paula nem hisz neki, és később az albérletben próbára teszi a fiút, amin Tamás kiakad – ennek újabb strigula kerül a veszekedéstáblára.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top