Éjjel-Nappal Budapest 2017. augusztus 3., csütörtöki rész tartalma

Evelin szomorúan búcsúztatja el a bátyját, és teljesen kétségbeesik, hogy magára maradt ebben a labilis… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1078
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. augusztus 3., csütörtök. , 19:30-kor

A 1078. rész tartalma

Evelin szomorúan búcsúztatja el a bátyját, és teljesen kétségbeesik, hogy magára maradt ebben a labilis érzelmi helyzetben, amikor azt sem tudja, hogy hányadán áll Danival. De hamar jobb kedvre derül, mivel Dani üzen neki, hogy találkozzanak. Közben Dani csak nagy nehezen tud lelépni otthonról, és Grétinek fel is tűnik a fiú furcsa viselkedése, ezért követi őt. Dani a szállodában épp arról biztosítja Evelint, hogy őt akarja, amikor berobban Gréti, és jelenetet rendez. Dani elfut Gréti után, ami Evelint megint bizonytalanságba taszítja.

Milán azt hiszi, szívességet tesz Kírának azzal, hogy az előző esti zokogás után ravasz módon megmenti a lányt Bécytől. Ám Kíra csak ettől lesz igazán mérges, mert veszélyben látja a tervét, hogy Bécy felesége lehessen. Kíra aztán mégis egy csodálatos napot tölt el Milánnal, és megnyílik a fiú előtt, nagyon meghitt, érzelmes pillanatra kerül sor kettőjük között. Milánnak sikerül el is rontania ezt a pillanatot azzal, hogy megpróbálja megcsókolni Kírát.

Szilvi bevallja Majának, hogy Székesfehérváron egy újabb csalódás érte, és Maja, hogy jobb kedvre derítse, elviszi vásárolni. De Maja megállás nélkül a mobilján lóg, és Andorral chatel, ráadásul Szilvi megkérdezése nélkül odahívja Andort is. Ekkor Szilvi úgy dönt, hogy hagyja az egészet a fenébe. Andornak alig sikerül rábeszélnie, hogy menjen el velük egyet csocsózni és koktélozni. Maja munkahelyén vészhelyzet lép föl, és le kell lépnie, miközben Szilvi ott marad Andorral a kocsmában, hogy befejezzék a csocsómeccset. Szilvi végül kettesben támolyog haza Andorral. Bensőséges pillanat alakul ki köztük.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top