Éjjel-Nappal Budapest 2017. augusztus 31., csütörtöki rész tartalma

Roland nem örül a reggeli hírnek, miszerint Evelin Danival Hawaii-ra megy. Ennél már csak az sokkolja jobban, amikor a klubból… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1098
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. augusztus 31., csütörtök. , 20:15-kor

A 1098. rész tartalma

Roland nem örül a reggeli hírnek, miszerint Evelin Danival Hawaii-ra megy. Ennél már csak az sokkolja jobban, amikor a klubból kilépve az anyjába botlik, akinek állítása szerint már nagyon hiányzott a fia. Egy kellemesen együtt töltött békülő napot töltenek el együtt, aminek a végén kiderül, hogy az anyja csak pénzt akar kérni Rolandtól. Roland újra keservesen csalódik az anyjában, és a feszültségét a munkatársain vezeti le.

Joe reggel beállít a fodrászatba, hogy levágassa a haját és újra lássa Tamarát. Ott értesül róla, hogy Tamarának egy családi eseményre kell mennie, és spontán felajánlja, hogy elkíséri unokatestvére, Dóra születésnapjára és házavatójára. A partin a megsavanyodott Dóra szüntelenül Tamarát piszkálja megjegyzéseivel, főként Joe-val való kapcsolatát érik a célzások. Végül Tamara annyira kiborul, hogy ott akarja hagyni az összejövetelt. De Joe megállítja: nem űzheti el egy hülye liba! Joe és Tamara eszeveszett rockot táncolnak, szétverve ezzel az illendő partit, közben fantasztikusan jól szórakoznak.

Karola a napot Krisztiánnal és a közeledő workshop résztvevőivel egy biliárd kocsmában. Később Szilárd is csatlakozik a társasághoz és számon kéri a spicces Karolát a túl szabad viselkedéséért. Szilárdnak feltűnik, hogy az egyik tag, Igor, aki hosszasan beszélget Karolával. Ráadásul, amikor Karolát és Igort egy in flagrantin kapja, teljesen kiborul. Veszekszik Karolával, majd szakít is vele.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top