Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 1., pénteki rész tartalma

Joe kényszeríti Zsuzsát arra, hogy végre mondja meg a lányának az igazságot a börtönbüntetéséről, de hagyja magát meggyőzni arról, hogy Orsi és Zsuzsa előtte még egy felhőtlen napot töltsenek el együtt. Ám amikor Zsuzsa egyre tovább húzza a dolgot, Joe nyomást gyakorol a testvérére, és végül robbantja a bombát. Orsi teljesen kikészül és elszökik. Miközben Joe végül megtalálja Orsit és megvigasztalja őt, Gábor helyre teszi Zsuzsát, és egyértelműen közli vele, hogy lehetetlen dolgot kér Joe-tól… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1162
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. december 1., péntek. , 20:25-kor

A 1162. rész tartalma

Tamás megalázva érzi magát, amikor az a döntés születik, hogy a házasságkötés után Szofi családnevét kellene viselniük. Miután Tamás még kénytelen emiatt Bécy gúnyolódását is eltűrni, az anyakönyvi hivatalban hirtelen meggondolja magát, és ragaszkodik ahhoz, hogy a névválasztást még egyszer beszéljék át. Szofi mérges és úgy dönt, hogy egy játék lesz a megoldás erre. Milyen kár, hogy a játékot meglepetésre Tamás nyeri meg!

Rolandot reggel Dávid heccelni, hogy viselkedjen végre már megint úgy, mint egy férfi és szerezze meg magának Liát, ahelyett, hogy Borival van elfoglalva. Roland megpróbál Liára koncentrálni, és ismét a régi lenni, ami valóban sikerül is neki. Lia akarja őt! Ám ahelyett, hogy kiélvezné a győzelmét, Roland nagyon dühös lesz, amikor Dávid újra összekavar Borival.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top