Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 12., keddi rész tartalma

Reggel a Bécy házban még mindig pánikhangulat van, mert Karola még mindig nem került elő. Mikor Bori nyomok után kutatva… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1169
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. december 12., kedd. , 20:25-kor

A 1169. rész tartalma

Reggel a Bécy házban még mindig pánikhangulat van, mert Karola még mindig nem került elő. Mikor Bori nyomok után kutatva rábukkan Karola régi skicceire, azt hiszi, hogy végre sikerült valami támpontot találnia. Mind az adott helyre sietnek, ahol azonban csak Karola holmiját és néhány véres zsebkendőt találnak. A legrosszabbtól tartanak. Végül épségben megtalálják a lányt, de csak nagy nehézségek árán sikerül rávenniük, hogy hazamenjen.

Tamara még mindig teljesen kivan, hogy Joe szabadságra vágyva őt nem vállalta be, viszont befogadott egy kamaszt, de mikor aztán Teó reggel egy egyéjszakás kalandjával állít haza, úgy érzi, minden férfi csak szórakozik vele. Később Teó volt felesége, Éva is beállít a fodrászatba, és kiderül, hogy Teó már két hónapja nem fizet tartásdíjat a fiai után. Ettől aztán már tényleg nem tudja, mit gondoljon a férfiről. A feleséggel együtt konfrontálják Teót a tényekkel, és kiderül, hogy az teljesen eladósodott, amikor csődbe ment a kocsmája.

Evelin fontos interjúra készül. Ma jár le a Joe-tól kapott ultimátum: vagy talál magának munkát, vagy repül az albérletből. Evelint nagyon frusztrálja, mikor kiderül, hogy Totó is megpályázza az állást, és hogy az valami egészen más, mint amit gondolt. Így aztán a próbamunkánál meglehetősen hátrányba kerül, miközben Totó sikert sikerre halmoz. Evelin és Totó összevesznek, és az egyik alkalmazottnak kell csitítania őket. A főnök nagyon megharagszik rájuk, és mindkettőjüket ki akarja rúgni.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top