Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 14., csütörtöki rész tartalma

Reggel Gábor rettentő depressziós amiatt, hogy Zoé itt hagyta. Miután Joe-tól szabadnapot kap, elmegy a kedvenc sörözőjébe,… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1171
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. december 14., csütörtök. , 20:25-kor

A 1171. rész tartalma

Reggel Gábor rettentő depressziós amiatt, hogy Zoé itt hagyta. Miután Joe-tól szabadnapot kap, elmegy a kedvenc sörözőjébe, hogy egyedül lehessen. Niki viszont aggódik érte, követi, és meg akarja vigasztalni. Gábor azonban nem kér a lány segítségéből, és durván kiosztja, amin Niki nagyon megbántódik. Később Niki beolvas Gábornak a viselkedése miatt. Aztán felbukkan Marika, és közli Gáborral, hogy egy családi ügyben még ma este haza kell utaznia Erdélybe.

Roland reggel ismét hagyja magát provokálni Dávidtól, aztán később bosszút áll rajta, mikor bezárja őt a szaunába, és elveszi a telefonját. Rolandnak így sikerül meghiúsítania Bori és Dávid megbeszélt randevúját, és szerencsét próbál a lánynál. Bori és Roland valóban nagyon jól érzik magukat együtt, és Rolandban csak egyre inkább nő a remény, amikor Bori váratlanul megcsókolja őt. Ám ekkor fény derül a kis magánakciójára is, és Bori mérgesen lerázza őt.
Joe már reggel ideges attól, hogy úgy kell nógatnia Orsit, induljanak el végre az iskolába. Joe elviszi a lányt, és megkönnyebbül. Később viszont észreveszi, hogy Orsi az autóban felejtette a tornazsákját. Joe-nak vissza kell mennie az iskolába, ahol Orsit egy csapat diákkal találja az utcán. Joe kénytelen kiosztani az unokahúgát, ami állatira felbosszantja a lányt. Joe már pont azt hiszi, hogy lazíthat kicsit, mikor felhívják az iskolából, hogy Orsi csinált valamit, és Joe-nak be kell mennie. Joe az irodába érve megtudja, hogy Orsi összeveszett Ivettel, mert a lány azzal csúfolta, hogy az anyukája börtönben van.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top