Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 21., csütörtöki rész tartalma

Tamás elhatározta, hogy jogi úton fogja kényszeríteni apját az apasági tesztre. Csak így tudhatja meg, hogy valóban a vér… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1176
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. december 21., csütörtök. , 20:05-kor

A 1176. rész tartalma

Tamás elhatározta, hogy jogi úton fogja kényszeríteni apját az apasági tesztre. Csak így tudhatja meg, hogy valóban a vér szerinti fia-e. Szofi lebeszéli Tamást a tervéről, és megszervez még egy előkarácsonyi találkozót a szülőkkel. Mikor Tamás felhozza az apasági teszt kérdését, a szülei először hárítanak. Ismét Szofinak kell a közvetítő szerepét játszania. A megbékélés nem tart sokáig, mert Tamás rájön, hogy szülei kábítószeres sütivel akarták őt egy kicsit „ellazítani”. Tamás kiteszi a szüleit a lakásból.

Bori összefut Rolanddal, aki újra szerelmet vall neki, ám a lány világosan az értésére adja, hogy őt nem érdekli Roland. Bori ennek ellenére nem tudja kiverni a fejéből a beszélgetést. Mikor később Dávid is szerelmet vall Borinak, és kimondja a szót, hogy „szeretlek”, Bori képtelen azt viszonozni, csalódást okozva ezzel Dávidnak. Bori szégyelli magát, ezért a nap hátralévő részében kerüli Dávidot. Karola azt tanácsolja neki, hogy jöjjön végre tisztába az érzéseivel. Este Dávid újra kérdőre vonja Borit, aki megint csak képtelen kimondani, hogy szereti.

Orsi nem akar iskolába menni, mert fél a záró matekdolgozattól, de Joe nem enged neki, és elviszi az iskolába. Ott azonban mégis megsajnálja a lányt, és megengedi neki, hogy aznap kivételesen lógjon a suliból. Később vezetni tanítja az unokahúgát, és ezalatt csodálatos pillanatokat élnek meg együtt. Aztán Joe Orsi osztályfőnökétől megtudja, hogy a lány már többször is hiányzott a tanításról. Joe a tanárnő előtt fedezi unokahúgát, ám utána nem kíméli őt, és szigorúan rendre utasítja. Joe újabb meghitt pillanatot él át, mikor Orsi érzelmileg is kimutatja, hogy mennyire jól érzi magát Joe-nál az albérletben.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top