Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 22., pénteki rész tartalma

Reggel Tamást furdalja a lelkiismeret, mivel tegnap olyan durva volt a szüleivel. Szofi segítségével rájön, hogy ismét közelednie… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1177
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. december 22., péntek. , 20:05-kor

A 1177. rész tartalma

Reggel Tamást furdalja a lelkiismeret, mivel tegnap olyan durva volt a szüleivel. Szofi segítségével rájön, hogy ismét közelednie kell a szüleihez, mielőtt még megérkezik az apasági teszt eredménye. Tamás mindent megbeszél a szüleivel és hosszú idő óta először az az érzése, hogy a szülei megértik őt és felismeri, hogy ők is pontosan annyira szenvednek a köztük lévő viták miatt, mint ő. Tamás és a szülei elhatározzák, hogy ismét mindent elölről fognak kezdeni és „újra” megismerik egymást. Ám már aznap este ismét összevesznek, amikor kritizálják Tamást a klubban.

Dávid még mindig mérges, mivel Bori nem viszonozza a szerelmét. Bori megpróbálja a fiú értésére adni, hogy neki ez az egész túl gyors – hiszen eddig csak egy randevújuk volt! Dávid elkeseredve kerüli Borit, és amikor Roland később tanúja lesz annak, ahogy Dávid megbeszél egy találkozott egy bárba egy nővel, Roland azt hiszi, hogy Dávid meg akarja csalni Borit. Roland beszámol a gyanújáról Borinak és együtt odarohannak az állítólagos „randevúra”.

Joe-nak reggel semmi kedve nincs ahhoz, hogy idén karácsonyozzon. Ez egy pocsék év volt, és úgy érzi, hogy nincs miért hálásnak lennie, ráadásul Gábor és Lali sincsenek itt. Evelin nagy nehezen ráveszi Joe-t, hogy legalább Orsi kedvéért tartsák meg a karácsonyt, mert neki még sose volt igazi karácsonya. Joe belemegy, de gyorsan meg is bánja, amikor Eviék fenekestül felforgatják az egész házat és még a biztosítékot is lecsapják. Joe belefut Tamarába és Teóba a piacon halvásárlás közben, akik láthatóan teljesen egy hullámhosszon vannak. Joe ezután már tényleg azt érzi, hogy ő az egyetlen ember, akinek nem jutott boldogság a világon.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top