Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 5., keddi rész tartalma

Most, hogy nővére, Zsuzsa börtönben van, Joe nem tudja, mi legyen Orsival. Az albérletben nem maradhat, de mielőtt otthonba… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1164
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. december 5., kedd. , 20:25-kor

A 1164. rész tartalma

Most, hogy nővére, Zsuzsa börtönben van, Joe nem tudja, mi legyen Orsival. Az albérletben nem maradhat, de mielőtt otthonba kerülne, a lány inkább lelépne. Joe bedühödik, mikor meglátogatja Zsuzsát, és az sarokba szorítja. Azt akarja, hogy Joe mindenképp akadályozza meg, hogy a lány a nagyszüleihez kerüljön. Joe-nak sem tetszik az elképzelés, de mikor a szülei elmennek az albérletbe egy szociális gondozó kíséretében, hogy elvigyék a lányt, Joe bebeszéli magának, hogy ez lesz a legjobb az unokahúgának.

Bori teljesen összezavarodott attól, hogy Roland megcsókolta, és Karola tanácsa ellenére elhatározza, hogy utánajár a dolognak. Mikor Roland durván megbántja, és alaposan lehordja, azzal eléri, hogy a lány kételkedni kezd Dávid érzelmeinek valódiságában. Bori nagyot csalódik Rolandban, és kérdőre vonja Dávidot. De a fiú nem hagyja, hogy Roland beleköpjön a levesébe, és addig provokálja őt a Bécy klubban, míg az földhöz nem vágja. Borit sokkolja, mikor Roland szerelmet vall neki.

Mikor Szofi egy sor szerencsétlen esemény következtében kizárja magát a lakásból a túlságosan szűk menyasszonyi ruhájában, rá van utalva Tamara és Tivadar segítségére. Azok egyesült erővel megpróbálják kinyitni a menyasszonyi ruha beragadt zipzárját, hogy kiszabadítsák Szofit, de ekkor megérkezik Tamás. Szofi szörnyen szégyelli magát, amiért túl kicsi ruhát vett, és elbújik Tamás elől.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top