Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 6., szerdai rész tartalma

Roland egyre nehezebben viseli Bori és Dávid turbékolását és kiakad. Karolának elismeri, hogy ő maga sem érti igazán a Bori … Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1165
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. december 6., szerda. , 20:25-kor

A 1165. rész tartalma

Roland egyre nehezebben viseli Bori és Dávid turbékolását és kiakad. Karolának elismeri, hogy ő maga sem érti igazán a Bori iránti érzéseit. Amikor Dávid később provokálja őt a klubban, Roland továbbra is határozottan ragaszkodik ahhoz, hogy küzdeni fog Boriért. Roland érzelmesen szerelmet vall Borinak, de nem éri el a várt sikert. Bori azonban belül összezavarodik.

Joe ideges, mert Orsi elkülönül a többiektől az albérletben. Tisztázza vele, hogy jobban bele kellene folynia az albérlet életébe és tartania kell magát a szabályokhoz. Ugyanakkor Joe meg is érti Orsit, mert az ő életében most túl sok minden történik egyszerre. Elviszi magával a műhelybe a lányt és sikerül sokkal közelebb is kerülniük egymáshoz. Amikor Orsi azt sem ellenzi, hogy Joe elmenjen az egyik szexi ügyfelével enni, Joe szilárdan meg van róla győződve, hogy jól össze tudja majd egyeztetni Orsit és a szabad élet iránti vágyát. Később az albérletben azonban rá kell döbbennie, hogy tévedett.

Karesznek és Milánnak nincs pénze, viszont rettentően éhesek. Próbálnak kunyerálni Mesitől és Gusztitól, de sikertelenül. A fiúk haragban válnak el egymástól, mivel Milán nem hajlandó a szüleitől tarhálni. Karesz egy gyenge pillanatában hagyja magát rávenni, hogy Milán korai szülinapi ajándékát (egy menő baseball sapkát) elcserélje ennivalóra. Otthon Karesz szégyenében elrejti az ennivalót Milán elől és iszonyúan bántja a lelkiismeret, mert Milán mégis elment a szüleihez és szerzett ennivalót. Amikor Milán tudomást szerez Karesz ügyletéről, csalódottan lelép.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top