Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 10., hétfői rész tartalma

Evelin és Roland reggel még mindig a Grétiék kölcsönvett hajójánn ébrednek. Kiélvezték az egész hétvégét… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1060
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 10., hétfő. , 19:30-kor

Éjjel-Nappal Budapest 1060. rész tartalma

Evelin és Roland reggel még mindig a Grétiék kölcsönvett hajóján ébrednek. Kiélvezték az egész hétvégét, és úgy döntenek, maradnak még egy napot. Kihajóznak ismét, de Evelin unatkozik a szélcsendben. Amikor megindulnak ismét, fiatal vitorlázó srácok siklanak melléjük a vízen, és Rolanddal haverkodnak, meg rivalizálnak és Evelint fűzik. Roland elege lesz belőlük és versenyre hívja őket. Később Evelinék gyorsan kikötnek a nádasban egy horgászstég mellett, tönkretesznek egy vitorlát, és magára hagyják a hajót.

A lakók agyára megy Lali, aki egész reggel a mai randija miatt aggódik a menhelyen megismert Rékával. Sem Joe, sem Gábor nem tudja megnyugtatni a fiút, aki végül Zoéval cseveg, hogy a szorongását csökkentse. Attól tart, hogy Réka azonnal ágyba akar majd bújni vele, ezért két dózist bevesz a potencianövelő szerből, amitől olyan fájdalmas merevedése lesz, hogy le kell mondania randit. Miután semmivel nem tudja elmulasztani a kóros erekciót, Gábort hívja, aki beviszi az urológiára, ahol egy injekcióval segítenek rajta.

Amikor Kíra reggel előadja Milánnak, hogy úgy kellene meghódítania Hajnit, hogy másként öltözködik, Milán nagyon csalódott. Ez tutira nem fog működni! Hajni valóban le is koptatja Milánt. Csak akkor változik meg a véleménye, amikor Kíra leosztja, hogy Milán kiteszi neki a lelkét és igazán megérdemel egy esélyt. Milán boldog. Hajni azonban elárulja, hogy ő csak Kareszt akarta elfelejteni. Milán teljesen összetörik.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top