Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 11., keddi rész tartalma

A reggeli műszak alatt Gréti és Evelin kicsit újra egymásnak feszülnek. Hogy Gréti kicsit kiszakadjon… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1061
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 11., kedd. , 19:30-kor

Éjjel-Nappal Budapest 1061. rész tartalma

A reggeli műszak alatt Gréti és Evelin kicsit újra egymásnak feszülnek. Hogy Gréti kicsit kiszakadjon ebből a közegből egy rövid vitorlázást tervez Danival, azonban a vitorlásnak csak hűlt helyét találják. Némi tanakodás után Daniék rájönnek, hogy Evelin és Roland kötötték el a hajót. Dani feljelentést szeretne, de Gréti elmagyarázza, ez miért lenne macerás. Helyette két volt osztálytársa segítségét kérik, akik ráijesztenek Evelinékre, hogy a lopás és rongálás miatt börtön vár rájuk. Roland teljesen kétségbeesik, míg Evelin sokkot kap.

Barbi abban a hitben, hogy mindenki másnál kreatívabb és tehetségesebb, úgy dönt, hogy egy kismama blogot indít, amiben a Joe-val közös életükről, a babavárás izgalmairól, és úgy általában a terhességéről fog írni, valamint tanácsokat fog adni kismamáknak babadivat ügyben. Joe-nak ugyan nem tetszik az ötlet, hogy kitegyék az életüket a világ elé, mégis hagyja magát rábeszélni, de amikor Barbi már az első bejegyzésében magukról ír, és megpedzegeti Joe meddőségét, Joe pipa lesz. Először ordibál Barbival, majd egyszerűen faképnél hagyja. Joe, hogy picit megnyugodjon, elmegy Zoéval futni. Egy meghitt pillanatban, Joe majdnem enged a csábításnak.

Karesz visszajön Spanyolországból, és azonnal nézeteltérése lesz a táncos lányokkal, akik a távolléte alatt felköltöztek a hajóra. Karesz meg akar szabadulni tőlük, és már van is egy ötlete, hogy hogyan. Mindenféle bűzös löttyöt összeöntve gonosz bűzbomba akciót tervez a lányok ellen! Milán nem pártolja az ötletet – attól fél, hogy ha fény derül rá, hogy ők állnak a bűzbomba akció hátterében, Bécy azonnal kidobja őket a hajóról. Karesz azonban félresöpri Milán aggodalmát, és ennek ellenére véghezviszi a tervét.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top