Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 12., szerdai rész tartalma

Miután Karola már napok óta nem hallott semmit Szilárdról, a fiú reggel váratlanul megjelenik a házban… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1062
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 12., szerda. , 19:30-kor

Éjjel-Nappal Budapest 1062. rész tartalma

Miután Karola már napok óta nem hallott semmit Szilárdról, a fiú reggel váratlanul megjelenik a házban. Ám egy érthetetlen, indulatos telefonbeszélgetés után épp olyan gyorsan ismét el is tűnik. Karola aggódik és a fiú után megy. Így Szilárd lakásának kilakoltatásába csöppen. Habár Szilárd kézzel-lábbal tiltakozik, nem tudja megakadályozni, hogy a főbérlő a rendőrség segítségével kihajítsa őt. Ám Szilárd a bizonytalan helyzete ellenére is bizakodó és jókedvű, amivel nagy hatást tesz Karolára. Végül Karola felajánlja Szilárdnak, hogy az éjszakát töltse nála.

Zoé egy reggeli provokációja után Gábor rájön, hogy még mindig nem tudja elengedni a lányt és elhatározza, hogy ismét bepróbálkozik nála. Biztos benne, hogy ő is tetszik a lánynak és rá akarja venni Zoét arra, hogy ezt végre vallja be, ám Zoé közli, hogy Gábor rossz nyomon jár. Ám amikor Zoé flörtölés közben állítólag megzavarja őt a műhelyben, Gábor azt hiszi, hogy féltékenységet vélt fedezni benne. Gyorsan megbeszél egy randevút az ügyféllel és este az albérletbe csábítja őt.

Karesz ma el akarja terelni Milán gondolatait a Hajni miatt érzett szerelmi bánatáról és közben felül kell kerekednie Kírán, aki azt tanácsolja Milánnak, hogy továbbra is küzdjön Hajniért. Milán azonban nem tud nem Hajnira gondolni és végül a közös bulijukon faképnél hagyja Kareszt és elmegy Hajnihoz a bárba, ahol Karesz megpróbálja megállítani őt. Miközben Hajni elmegy és Milán követi őt, Mesi teljesen kikészül, amikor megtudja, hogy Hajni nemrég le akart feküdni Milánnal. Karesznek először még sikerül felvidítania Mesit, ám hirtelen ismét feltörnek benne a régi érzések és megpróbálja megcsókolni a lányt, amit Mesi durván visszautasít.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top