Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 13., csütörtöki rész tartalma

Karola reggel észreveszi, hogy Szilárd a ház előtti töltötte az éjszakát. A lány igyekszik megszabadulni… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1063
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 13., csütörtök. , 19:30-kor

Éjjel-Nappal Budapest 1063. rész tartalma

Karola reggel észreveszi, hogy Szilárd a ház előtti töltötte az éjszakát. A lány igyekszik megszabadulni régi ismerősétől, de Dani ragaszkodik hozzá, hogy a hajléktalan Szilárd egy darabig a náluk húzza meg magát. Szilárd él a lehetőséggel, hogy továbbra is Karola közelében maradhasson, és még be is olvas a lánynak. Karola, bár titkolja, megsértődik, ezért úgy dönt, hogy hallani sem akar többé Szilárdról. Ám egy spontán, adrenalinban gazdag közös élmény után mégis megváltoztatja véleményét.

Reggel elég rossz a hangulat az albérletben, és amikor Roland túlfeszíti a húrt, Maja úgy határoz, hogy kiköltözik. Erről a szándékáról Evelin csak nagy nehezen tudja lebeszélni. Később Evelin egy véletlen folytán megismerkedik a jóképű Andorral, akit meghív estére egy kerthelyiségbe bulizni. Andor valóban el is megy, de ott Evelin távollétében Majával flörtöl. Mire Evelin és Maja rájön, hogy ugyanarra a pasira hajtanak, a fiú már el is tűnt.

Amikor egy befektető kedvező vásárlási ajánlatot tesz Paula lakására, a lány úgy dönt, hogy egyelőre beköltöznek Joe lakásába. Tamás mindamellett azt szeretné, ha vennének egy saját lakást, mert úgy érzi, hogy a kapcsolatuk új fázisba lépett. Hogy ezt megerősítse, az az ötlete támad, hogy egy romantikus napot szervez Paula számára. Paulának azonban cseppet sem jön be a túlzottan giccsesre sikerült akció.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top