Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 14., pénteki rész tartalma

Karola egy átmulatott éjszakát követően Szilárddal megy haza. Amikor a fiú megint nyomulni kezd… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1064
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 14., péntek. , 19:30-kor

Éjjel-Nappal Budapest 1064. rész tartalma

Karola egy átmulatott éjszakát követően Szilárddal megy haza. Amikor a fiú megint nyomulni kezd, Karola úgy érzi, hogy sarokba szorult, és veszekedést provokál. Szilárd összetűzésbe keveredik Danival, és úgy dönt, hogy Karola miatt elköltözik. Karolának nincs is kifogása ellene. De mikor Gréti azt mondja, hogy szánalmasan viselkedik, elindul Szilárd keresésére. A régi gyerekotthonban bukkan rá, ahol Szilárd dühösen beolvas neki. A lány egy csókkal szakítja félbe, amit Szilárd viszonoz is.

Lali nagyon várja kedvenc erotikus sztárja dedikálását, de örömét némiképp csökkenti, mikor megint lelép a potenciális üzleti partnere, ráadásul Réka is ideges lesz az erotikus színésznő miatt. Joe felveti, hogy használja ki, hogy találkozója lesz Debrah Dee Daimonddal, és hogy próbálja rávenni, hogy legyen ő a reklámarca. De a dedikálásnál Lalit lerázzák. Lali nem adja fel, és nem sokkal később összefut Debrah Dee Diamonddal a WC-n. Sajnos olyan kétértelműen nyomul nála, hogy végül egy jó adag paprikaspray lesz a jutalma, és kidobják.

Mikor Andor váratlanul beállít az albérletbe, mert szeretne találkozni Majával, Evelin és Maja mindketten a fejükbe veszik, hogy meghódítják Andort. A közös strandolás során Evelin nagyon rámenősen flörtöl vele, és úgy tűnik, hogy be is jön a fiúnak. Maja már látja, hogy veszített, de Evelin azt mondja a lánynak, hogy a barátságukért akár le is mondana erről a fiúról. Maja nem akarja, hogy Evelin ilyen áldozatot hozzon, ha egyszer ő tetszik Andornak.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top