Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 18., keddi rész tartalma

Gréti nagy hévvel, boldogan szervezi Dani születésnapi buliját. Mikor Dani megtudja, mi készülődik… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1066
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 18., kedd. , 19:30-kor

A 1066. rész tartalma

Gréti nagy hévvel, boldogan szervezi Dani születésnapi buliját. Mikor Dani megtudja, mi készülődik, közli, hogy ő nem szereti az ilyen meglepetés bulikat. Sokkal szívesebb utazna el valahová Grétivel kettesben. Gréti ösztönösen érzi, hogy Dani titkol előle valamit, aztán később mikor fültanúja is lesz egy telefonbeszélgetésnek, amiben Dani nem akar meghívni valakit a születésnapjára, teljesen be is pánikol. Könyörög Daninak, hogy őszintén mondja el, kiről van szó – Gréti szereti őt, nincs miért titkolóznia, neki mindent elmondhat. Dani már majdnem megnyílik, ám a titokzatos idegen az utolsó percben mégis lemondja a látogatást. Grétit nem hagyja nyugodni: mit titkol előtte Dani?

Barbi majdnem elájul, mikor felhívják a rádiótól, és felajánlják neki egy műsor vezetését, amiben meg akarják ismerni őt, és esetleg társ-műsorvezetőnek, párkapcsolati tanácsadónak szeretnék használni. Barbinak nagy kedve lenne ehhez a felkéréshez, de előtte még próbára teszi magát a munkatársai körében. Mikor később véletlenül meghallja, hogy lakótársai rajta gúnyolódnak – nem lenne szabad ráengedni másokra egy ilyen nőt, akinek a házasságában ennyi minden történt – Barbi elbizonytalanodik. Tényleg olyan jó az ő házassága? Mikor Joe tudomást szerez a történtekről, mindenkit kioszt: senkinek nincs joga kritizálni Barbit, vagy a házasságukat.

Mikor Karesz és Milán újra megjelennek Mesinél és Hajninál, Hajninál elszakad a cérna. Hát nem képes Karesz felfogni, mennyire fáj neki, hogy folyamatosan Mesi körül legyeskedik? Kénytelen lesz őt megleckéztetni! Karesz először naivan azt hiszi, hogy Hajni nem sokat tehet ellene, ám ekkor meglepő módon Hajni összejön Milánnal. Milánnal madarat lehet fogatni. Hajninak van egy terve, intrikusan azt sugdossa Milán fülébe, hogy nem bírja elviselni Karesz jelenlétét, és manipulálva arra kéri őt, hogy ne érintkezzen a barátjával! Milán ezért összevitatkozik Karesszel, aki sejti, hogy Hajni éket akar verni a barátjával közéjük.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top