Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 19., szerdai rész tartalma

A tegnap esti vitájuk után (Dani titokzatos telefonbeszélgetése miatt) Dani nagy nehezen tudja csak… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1067
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 19., szerda. , 19:30-kor

A 1067. rész tartalma

A tegnap esti vitájuk után (Dani titokzatos telefonbeszélgetése miatt) Dani nagy nehezen tudja csak kiengesztelni Grétit, de Grétinek továbbra is az az érzése, hogy Dani titkol előtte valamit. Amikor aztán, a fia születésnapján, felbukkan Dani apja és Dani nagyon visszafogottan reagál, Gréti úgy érzi, hogy rájött a probléma okára: Daninak hiányzik az apja! Gréti megpróbálja összehozni őket, hogy mindent átbeszéljenek, amit azonban Gréti elképedésére Dani visszautasít. Végül Gréti saját szakállára megpróbál beszélni Andrással, és elmondja neki az aggodalmait. Hogy meglepje Danit, Gréti felajánlja Andrásnak, hogy maradjon egy darabig Budapesten és egyelőre költözzön be az albérletbe.

Lali nagyon izgatott, mivel ma lesz a forgatása, mint erotikus filmszereplő. A lakótársai ugyan ismét megpróbálják lebeszélni erről, de Lali nem hagyja magát. Számára ez egy lehetőség arra, hogy a példaképével ágyba bújjon és egyúttal a potencia italát is reklámozza. Ám, amikor az első helyszín kiesik, Lali csalódottan már elillanni látja a reményét. De végül támad egy mentőötlete és alternatív helyszínként a műhelyt javasolja, mivel tudja, hogy Joe és Gábor ma egész nap úton lesznek. Amikor Zoé váratlanul felbukkan a helyszínen, betörőktől tart, és kihívja a rendőrséget.

Amikor Karesz reggel ismét szembesíti Milánt az aggodalmaival, a fiú Hajnival való friss kapcsolata miatt, a tegnapihoz hasonlóan újra összevesznek. Milán felszólítja Kareszt, hogy maradjon ki ebből, ám Karesz attól tart, hogy Hajni valami rosszat tervez és aggódva követi Milánt a bárba. Ott veszekedés alakul ki közte és Hajni között, aki kertelés nélkül a szemébe mondja Karesznek, hogy bosszút tervez. Karesz mindent megtesz azért, hogy kibéküljön Milánnal.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top