Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 20., csütörtöki rész tartalma

Dani reggel bocsánatot kér Grétitől a tegnapi viselkedése miatt. A lány azonban még mindig tudni szeretné… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1068
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 20., csütörtök. , 19:30-kor

A 1068. rész tartalma

Dani reggel bocsánatot kér Grétitől a tegnapi viselkedése miatt. A lány azonban még mindig tudni szeretné, hogy tulajdonképpen mi is Dani baja az apjával, és nem érti, miért titkolózik előtte a párja. Szerinte az lenne a legjobb, ha Dani mindent őszintén megbeszélne Andrással. A fiú fontolóra is veszi a dolgot, ám végül mégsem képes megtenni. Mikor Gréti továbbra is kritizálja a fiút, amiért az nem tisztázza a dolgokat az apjával, Dani határozottan arra kéri, hogy ne avatkozzon a magánügyeibe.

Reggel Roland bogarat ültet Evelin fülébe azzal a megjegyzésével, hogy a lány totál magányos, ezért ilyen megkeseredett. Evelin felismeri, hogy valóban egyedül érzi magát. Majának nagy nehezen sikerül jobb kedvre derítenie Evelint, aki este bedobja magát, hogy társra találjon. A klubban azonban pont Andrással, Dani apjával jön össze. Amikor Gréti szembesíti azzal, hogy éppen kivel enyeleg, Evelin riadtan elmenekül.

Elérkezett a nagy nap, Barbi szerepel a rádióműsorban. Nagyon izgul, és a többiek alig tudják megnyugtatni. A kezdeti lámpaláz után azonban Barbi megtáltosodik a felvétel során. Olyannyira, hogy amikor egy betelefonáló lány a magánéleti problémáiról kezd beszélni, Barbi gátlások nélkül kitálal mindent, ami a szívét nyomja. Joe megalázottságában éktelen haragra gerjed, kőkeményen kiosztja Barbit, és szó nélkül lelép.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top