Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 21., pénteki rész tartalma

Gréti szeretné Dani születésnapján rendezni a kettejük közötti feszültséget, és egy szexi ajándékkal… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1069
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 21., péntek. , 19:30-kor

A 1069. rész tartalma

Gréti szeretné Dani születésnapján rendezni a kettejük közötti feszültséget, és egy szexi ajándékkal elcsábítja a fiút. András megzavarja őket, mert egy apa-fia napot akar ajándékba adni a fiának. Gréti rábeszéli a habozó Danit, hogy fogadja el az ajándékot. Meglepő módon Dani élvezi az apjával töltött napot, és reméli, hogy tényleg sikerülhet lezárniuk a múltat. De a szülinapi iszogatásnál elfajul a helyzet, mikor András megsérti Dani anyját. Fia érzelmi kirohanása fájdalmasan érinti.

Barbi magán kívül van az aggodalomtól, mert Joe az éjjel nem ment haza, és sehol nem találja. Barbi minden követ megmozgat, hogy beszélni tudjon vele. Eközben Joe titokban felhívja Zoét, és találkozik vele. Joe befészkelte magát Barna kocsmájába, és nem akar a problémáival foglalkozni. Együtt tölt Zoéval egy felhőtlen napot, és végre megint szabadnak érzi magát. De aztán minden borul. Este megcsókolja Zoét.

Evelin meg akarja akadályozni, hogy Andor tovább játszadozzon Majával, és elmeséli, hogy előző este csókolóztak. Maja nagyon megbántódik, és kidobja Andort. Maja teljesen össze van törve, Evelin próbálja vigasztalni. Evelin totál ledöbben, amikor később Maja mégis megbocsát a srácnak, és Evelin közli Majával, hogy ez egy nagyon rossz döntés volt. Maja és Evelin kibékülnek és Evelin ad még egy esélyt Andornak. De amikor Evelin és Andor magukra maradnak, Evelin határozottan közli a fiúval, hogy figyelni fogja őt, és nem hagyja, hogy megbántsa a barátnőjét!

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top