Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 24., hétfői rész tartalma

Gréti kétségbe van esve, mert Dani egész hétvégén nem jelentkezett, csupán egy üzenetet küldött… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1070
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 24., hétfő. , 19:30-kor

A 1070. rész tartalma

Gréti kétségbe van esve, mert Dani egész hétvégén nem jelentkezett, csupán egy üzenetet küldött a lánynak, hogy ne aggódjon, jól van, csak gondolkodnia kell, miután úgy kiborult a saját születésnapján. Amikor végül rátalál a fiúra, Dani megtöri a hallgatását és elmondja, mi volt az oka, hogy bevert egyet az apjának. Danit megrohanják az érzelmek, amikor bevallja, hogy úgy érzi, ő tette tönkretette az anyja életét, mert az apja a válás után az anyja ellen hergelte. Gréti megdöbben, de úgy véli, hogy Daninak beszélnie kell az apjával is. Amikor Dani ezt megteszi, úgy tűnik, hogy kezdenek ismét közeledni egymáshoz az apjával.

Joe és Zoé megbeszélik, hogy a pénteki csók csak egy részeg kisiklás volt. Mind a ketten megkönnyebbülnek, de Lali meghallja őket és kérdőre vonja Joe-t. Ha Gábor vagy Barbi ezt megtudja, abból oltári balhé lesz. Joe azt mondja Lalinak, hogy tartsa a száját, mert így is szar van a palacsintában, de Lali Joe és Barbi kibékítésében látja a helyzet megoldását, ezért kis füllentéssel hazaküldi Barbit, aki aggódva rohan Joe-hoz.

Karesz szilárdan eltökélte, hogy falhoz állítja Hajnit. Sikerül is neki mobilra rögzíteni Hajni kirohanását, amit ő provokált ki, és amiben Hajni leleplezi a valódi szándékait. Karesz biztos abban, hogy ezzel majd sikerül felnyitnia Milán szemét. Azt azonban nem sejti, hogy Hajni Mesin keresztül tudomást szerez a felvételről és ellentámadásba lendül. Hajninak sikerül letörölni a felvételt a mobilról, mielőtt Karesz lejátszhatná azt Milánnak. Karesz teljesen magába zuhan. A terve kudarcot vallott.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top