Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 25., keddi rész tartalma

Gábor anyja egy reggeli röpke találkozó után rossz véleménnyel van Zoéról, ám amikor később jobban… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1071
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 25., kedd. , 19:30-kor

A 1071. rész tartalma

Gábor anyja egy reggeli röpke találkozó után rossz véleménnyel van Zoéról, ám amikor később jobban megismeri, egyből elvarázsolja őt a lány. Mindig is azt szerette volna, hogy egy ilyen lány legyen a menye. Bár Zoé és Gábor is bizonygatják, hogy nincs köztük semmi, az anyai szívet nem lehet becsapni. Marika váratlanul betoppan az albérletbe, hogy megvendégelje Zoét, és közben arra buzdítja Gábort, hogy küzdjön meg a lányért. Gábor nem tűri, hogy az anyja mondja meg neki, hogy mit kell tennie.

Karola kissé zavarba jön, mikor Szilárd azzal áll elő, hogy egy saját tetoválást tervezett magának, ami a kettejük közötti kapcsolatot szimbolizálja, és ráadásul ezt Karolával akarja magára varratni. Karola szerint ez még túl korai lenne, amin Szilárd megsértődik. Gréti később azt tanácsolja neki, hogy döntsön, mert így ez nem működik. Vagy szakít Szilárddal, mielőtt szegény fiú még jobban a rabjává válik, vagy vállalja az érzéseit, és teljesen átadja magát ennek a kapcsolatnak. Karola hezitál, majd egy rajztanfolyam segítségével megpróbálja elterelni Szilárd figyelmét magáról.

Hajni továbbra is azon van, hogy egymásra haragítsa Milánt és Kareszt. Mesi, aki ismeri Hajni tervét, megpróbálja felnyitni Milán szemét, de hiába, mert Milán totálisan Hajni hálójába került. Ám amikor Milán meglátja, hogy Karesz mennyire szenved, lelkiismeret-furdalása lesz. Hajni kénytelen tenni valami, és döntés elé állítja Milánt: választania kell Karesz közt és közte. Milán küzd magával, ám az utolsó pillanatban mégis Karesz mellett dönt, mert a testvére mindennél fontosabb neki. Hajni kiborul, és megmutatja valódi arcát.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top