Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 28., pénteki rész tartalma

Joe maga alatt van Barbi Annecyba költözése miatt. Barbi reggel bejelentkezik skype-on Joe-nál, de… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1074
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 28., péntek. , 19:30-kor

A 1074. rész tartalma

Joe maga alatt van Barbi Annecyba költözése miatt. Barbi reggel bejelentkezik skype-on Joe-nál, de hiába igyekszik mindenáron jobb kedvre deríteni azzal, hogy elárulja: kislányt vár, Joe lerázza, hogy a műhelybe kell mennie. De ki sem akar mozdulni otthonról. Közben Gábor a műhelyben meglepetést készít elő Zoé számára, mert el akarja érni, hogy randizzon vele. Amikor a lány erre rájön, gyorsan ráakaszkodik inkább Joe-ra, hogy kimozdítsa a letargiájából. De Joe a saját gondjával van elfoglalva, és még mindig bizonytalan Zoéval kapcsolatban a múltkori csók miatt. A lány azonban megnyugtatja, és végül egy kellemes napot töltenek együtt.

Karesz már alig várja a nyomozós rendezvényt, amire meghívta Mesit. Milán azt tanácsolja barátjának, húzzon bele, de Karesz nem akarja egyből lerohanni a lányt, először inkább megszilárdítaná az ismét helyreállt baráti kapcsolatot. Mindenesetre bizakodásra ad okot, hogy Mesi őt választja partnerének a nyomozásban. Karesz egyre offenzívabb, de túlbuzgó hozzáállásával kissé túllő a célon, és felbosszantja Mesit. Szerencsére hamar lenyugszanak a kedélyek, ráadásul a lány megoldja az ügyet, így végül boldogan köszöni meg Karesz ajándékát. Még egy rövid csókra is sor kerül köztük.

Paula és Alexa korán kezdenek a fodrászatban, mert ma jönnek az első jelentkezők az álláshirdetésre. De rögtön nyitás után beállít Ildikó, aki erőszakosan győzködi Paulát, hogy neki kellene betölteni Barbi megüresedett helyét. Paula ezt egyáltalán nem tartja jó ötletnek. Ildikó visszavonul, de később újra visszatér és egész nap a lányok nyakán lóg. Három jelölt érkezik, egy nagyképű nő, aki mindent csak kritizál, majd egy másik, aki tulajdonképpen jól dolgozik, de pink mániás és mindenkit pinkre akar festeni. Alexa és Paula teljes sikertelenséggel zárja a napot.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top