Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 31., hétfői rész tartalma

Reggel Ildikó a fodrászat előtt várja Alexáékat, akik egy újabb súlyos nap elé néznek. Alexa örül… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1075
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 31., hétfő. , 19:30-kor

A 1075. rész tartalma

Reggel Ildikó a fodrászat előtt várja Alexáékat, akik egy újabb súlyos nap elé néznek. Alexa örül, mikor megérkezik Tamás és indulnak a megrendelt fodrászkellékekért. Direkt sokáig válogat, hogy minél később érjen vissza, de közben Tamás kiakad: neki még dolga lett volna, most már Alexa menjen taxival. Alexa erre azonban nem hajlandó, és beül Tamás autójába – akkor intézze Tamás a dolgát, és aztán vigye vissza. Tamás dolga azonban a horgászat, így Alexa kénytelen több órát egy horgásztó mellett tölteni a fiúval. A végén már épp élvezni kezdené az egészet, de ekkor egy váratlan baleset történik!

Karesznek nagyon jó kedve van, mióta pénteken megcsókolta Mesit, és beszélni akar erről a lánnyal. Amikor azonban Mesi megkéri őt, hogy tartsa távol magát tőle, akkor Karesznek minden reménye szertefoszlik. Milán beszél Mesivel és meg tudja győzni, hogy mégis találkozzon még Karesszel. Amikor azonban Karesz totális túlzásokba esik, Mesi kétségbeesetten lelép.

Reggel Gábor újra bepróbálkozik Zoénál. Ekkor azonban derült égből ott terem Totó, a lány bátyja, és bejelenti, hogy maradni akar pár napot. Totó elsőre nem szimpatikus Gábornak, főleg, mivel attól tart, hogy Totó teljesen lefoglalja majd Zoét. Amikor beigazolódni látja a félelmét, stratégiát vált és hirtelen megpróbál jóban lenni Totóval. Meghívja a testvéreket bulizni. Ezzel be tud vágódni Totónál, akinek kerítőként leszervez egy flörtöt, sőt vele együtt még Zoé egyik udvarlóját is el tudja üldözni.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top