Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 4., keddi rész tartalma

Alexa reggel meglát Kristóf telefonján egy SMS-t, ami miatt gyanút fog, hogy Kristóf valakivel kavar… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1056
Premier az RTL Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2017. július 4., kedd. , 19:30-kor

Éjjel-Nappal Budapest 1056. rész tartalma

Alexa reggel meglát Kristóf telefonján egy SMS-t, ami miatt gyanút fog, hogy Kristóf valakivel kavar. Nem hagyja nyugodni a gondolat, és Barbi és Paula biztatására odamegy a találkozóra. Amikor Kristófot egy gyönyörű nővel félreérthető helyzetben találja a kávézóban, kiborul és szó nélkül le akar lépni, de Kristóf észreveszi, és odahívja az asztalukhoz. Kiderül, hogy Kristóf egy grafikus barátnőjével éppen Alexa lemezborítóján dolgozik. Alexa meghatódik, de továbbra is kétségei vannak afelől, hogy mit is akar tőle Kristóf. Barbival és Paulával azt sütik ki, hogy Alexa készüljön egy romantikus meglepetéssel Kristóf számára. Alexa egy Duna parti étterembe foglal kettőjüknek asztalt estére, hogy meghálálja Kristóf munkáját.

Amikor Gréti megpróbálja felvidítani a frusztrált Danit, akaratlanul is túl sokat kockáztat. Ugyanis Bori Bécy tudta nélkül „vette kölcsön” a férfi kocsiját, amivel Gréti elrabolja Danit egy kis kocsikázásra. Amikor Gréti a Danival a kocsiban töltött pásztorórájuk után az autóban felejti a dzsekijét Gréti már az állását félti. Ám Bécy nem rúgja ki Grétit, hanem kihasználva az alkalmat a drága anyagú dzsekit odaajándékozza a szeretőjének, és csak figyelmeztetésben részesíti Grétit.

Amikor Lali Zoé tudta nélkül reklámfigurának használja a lányt, hogy a potencia italát eladja, a lány ezt egyáltalán nem találja viccesnek és bosszút áll. Lali mérges lesz és megdöbben, amikor egy nem túl előnyös pózban látja viszont magát a plakáton, de a bosszú megtette hatását: Lali kénytelen belátni, hogy túl messzire ment.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top