Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 5., szerdai rész tartalma

Barbi úgy dönt, hogy szeretné erősíteni a Joe-val és a leendő babával való kapcsolatot azzal, hogy… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1057
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 5., szerda. , 19:30-kor

Éjjel-Nappal Budapest 1057. rész tartalma

Barbi úgy dönt, hogy szeretné erősíteni a Joe-val és a leendő babával való kapcsolatot azzal, hogy együtt mennek el a védőnőhöz, hogy az ilyenkor szokásos kérdéseket letisztázzák és időpontokat kérjenek a különféle vizsgálatokra. Joe akármennyire is szeretné a Barbival való kapcsolatát helyrehozni, és közös családot a lánnyal, egy kicsit kellemetlenül érzi magát az ötlettől. Végül mégis belemegy a dologba, habár a jó időt szerette volna kihasználni, hogy elmenjen a haverokkal egy kis motoros kiruccanásra. Zoé együtt érez Joe-val, és azzal az ürüggyel hívja fel, hogy vészhelyzet állt elő a műhelyben. Joe él is a lehetőséggel megússza a védőnő unalmas előadását, és egy kellemes napot tölt Zoéval.

Rolandot egyre inkább idegesíti Gréti és Dani turbékolása, valamint az általános megvetés hangulata. Hogy kiszellőztesse a fejét, egy séta alatt véletlenül találkozik Evelinnel, akivel szövetséget köt, hogy megkeserítik a ház lakóinak életét, valamint felismerve a lehetőséget, hogy kölcsönösen segíthetik egymást, Evelin befogadja Rolandot az albérletébe, aminek természetesen a többiek nem igazán örülnek.

Karola hatalmasat csalódik, amikor Krisztián negatív hangvételű ajánlást ír róla. A lány Szilárd jelenlétében kérdőre vonja, de Krisztián megmakacsolja magát és nem változtat a véleményén, sőt, még indulatosan össze is vesznek. Karola mélyen megbántódik, Szilárd pedig nem bírja nézni a szenvedését, és bosszút akar állni Krisztiánon, de ezzel csak tovább ront a helyzeten. Amikor Krisztián kártérítést követel Karolától, a lány elmondja, hogy mennyire mélyen megbántották Krisztián szemrehányásai. Végül Krisztián átgondolva történteket, kibékül Karolával és még a régi állást is felajánlja neki a szalonban.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top