Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 6., csütörtöki rész tartalma

Gábor továbbra is próbál hűvösen viselkedni Zoéval, aki viszont igyekszik mindenféle csábos és szexi… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1058
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 6., csütörtök. , 19:30-kor

Éjjel-Nappal Budapest 1058. rész tartalma

Gábor továbbra is próbál hűvösen viselkedni Zoéval, aki viszont igyekszik mindenféle csábos és szexi fogással behálózni őt. Gábor büszkén ki is jelenti, hogy semmilyen érdeklődést nem tanúsít Zoé iránt. Viszont Gábor később egyenesen belesétál a lány csapdájába. Zoé azt játssza, hogy randija lesz, így Gábor feldühödve ront be a szobájába, nehogy szexszel fejeződjön be a találka. De igazából Lali ül a szobában, és kárörvendve lefotózza a kiakadt Gábort. Gábor feldühödik, és bevallja, hogy igen, megőrjíti Zoé. Zoé derűsen veszi tudomásul a vallomást, és tovább folytatja a macska-egér játékát.

Evelint dühíti, amikor Linda Emmára hagyja fiát egy időre, mert nem rajong a gyerekekért. Evelin nem nézi jó szemmel Emma és Linda viszonyát sem, de azt tök okénak gondolja, hogy Roland beköltözhet a lakásba a többiek beleegyezése nélkül. Emmának elege lesz Evelin viselkedéséből és megszakítja a barátságát vele. Evelin dühösen reagál Emma véleményére, és gyerekes viselkedésével még Mikit is veszélybe sodorja. Emmánál ekkor betelik a pohár, és elhatározza, hogy Lindához költözik.

Bori ismét békülni szeretne Karolával, de sikertelenül. Bori makacsul próbálkozik tovább, és bemegy a tetováló szalonba, hogy egy barátság-tetoválást varrasson Karolával magára. Bori legnagyobb örömére Karola igent mond a felkérésre. Ám később borzalmas sokként éri a lányt, hogy Karola a „barátság” szó helyett a „hazug szuka” feliratot varrta a nyakára. Ugyan a tetoválásról kiderül, hogy nem igazi (lemosható tinta), Karola mélységesen megbántja, megalázza Borit ezzel a „tréfával”.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top