Éjjel-Nappal Budapest 2017. július 7., pénteki rész tartalma

Reggel a lakók hasztalan próbálják felrázni Lalit a depressziójából, a fiúnak semmihez sincs kedve… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1059
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 7., péntek. , 19:30-kor

Éjjel-Nappal Budapest 1059. rész tartalma

Reggel a lakók hasztalan próbálják felrázni Lalit a depressziójából, a fiúnak semmihez sincs kedve. Végül elárulja Gábornak, hogy a kutyamenhelyen dolgozó Réka nagyon hiányzik neki, és Gábor nagy nehezen ráveszi Lalit, hogy látogassa meg a lányt. Kiderül, hogy a menhelyen pánikhelyzet van, mert megvágták az alapítvány támogatását, és sürgősen ki kell találniuk valamit. Lali Gábor és Joe segítségével elhozza a motoros bandát, és az ő közreműködésükkel készít egy internetes kampányt a kutyák örökbefogadásához.

Mikor Gréti megkéri Bécyt, hogy fogadja állásinterjún Danit, a bosszúszomjas Roland ráveszi Evelint, hogy ő is jelentkezzen munkáért Bécynél – hiszen Bécy az apja Evelinnek, csak nem utasíthatja vissza! Bécy némi hezitálás után fel is veszi pultosnak a lányát, ami – Roland nagy megelégedésére – egyáltalán nem tetszik Grétinek. Miután Dani szeme egy pillanatra megakad Evelinen, Gréti valóban jelenetet is rendez. Evelin újra bosszút esküszik.

Milán teljesen kivan attól, hogy Bécy táncosnői folyamatosan gúnyolódtak vele, de Franci és Kíra továbbra is ott kínozzák, ahol csak tudják. A nap folyamán később az a veszély is fenyegeti Milánt, hogy elveszíti az állását az autómosóban, mivel alig áll a lábán. Amikor még Hajni is csúnyán elutasítja, betelik a pohár. Milán kiakad a táncos lányok piszkálódásától, és mérgesen kiosztja őket. Felmondja a házi szolgaságot, még ha ez azzal is jár, hogy repül a hajóról.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top