Éjjel-Nappal Budapest 2017. június 2., pénteki rész tartalma

Miután Dani napok óta figyeli, hogy Roland hogyan próbál meg egyre közelebb kerülni Grétihez… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1035
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. június 2., péntek. , 20:05-kor

Éjjel-Nappal Budapest 1035. rész tartalma

Miután Dani napok óta figyeli, hogy Roland hogyan próbál meg egyre közelebb kerülni Grétihez, még inkább megfogalmazódik benne a gyanú, hogy Roland keze van az egész dologban. Később Dani felkeresi Mónit, és ott találja nála Rolandot, ami meghozza számára a végleges bizonyosságot. Roland szervezte be Mónit, ők ketten egy követ fújnak! Gréti azonban nem hisz Daninak, Roland pedig gondoskodik róla, hogy Móni gyorsan elutazzon nyaralni. Dani mégsem adja fel, és hadat üzen Rolandnak.

Amikor Emma látja, mennyire hiányzik Lindának Miki, kitalálja, hogy töltsék a mai napot csak úgy együtt hármasban. Péter nem akarja Mikit Emma közelébe engedni, és Emma a háttérbe húzódik, csak hogy legalább Linda együtt lehessen egy napot a fiával. Emma nagy örömére azonban Linda nem foglalkozik Péter kikötéseivel, és a gyerekkel együtt megjelenik Evelin lakásán. Nagyon jó napot töltenek el együtt hármasban, Emma még maga is meglepődik, mennyire megkedveli a kisfiút.

Joe és Barbi a békülésük után úgy érzik magukat, mint két szerelmes tinédzser, és eltöltenek egy őrült napot kettesben: először tesznek egy nagy túrát motorral, majd Joe kitalálja, hogy egy toronyház tetején fogja elcsábítani az ő Barbiját. A tetőn azonban egy csapat fiatal pont illegális partit tart. Joe és Barbi nem gondolkodnak sokat, ők is bekapcsolódnak a buliba, és fenségesen érzik magukat. Barbi és Joe akkor sem csüggednek, mikor a közterület felügyelet véget vet a bulinak.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top