Éjjel-Nappal Budapest 2017. június 26., hétfői rész tartalma

Reggel Evelin türelmetlenül várja, hogy jelentkezzen Iván és folytassák, amit korábban elkezdtek… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1050
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. június 26., hétfő. , 19:30-kor

Éjjel-Nappal Budapest 1050. rész tartalma

Reggel Evelin türelmetlenül várja, hogy jelentkezzen Iván és folytassák, amit korábban elkezdtek. Simon elviszi a húgát reggelizni Emmához, a munkahelyére, hogy elterelje a gondolatait, míg Iván nem jelentkezik. Miközben Evelin Iván hívására vár, beállít Maja, és lelkendezve elmeséli a friss kalandját, amitől világossá válik, hogy ugyanaz a férfi csábította el őket. Közben Iván felhívja Evelint és megbeszélik, hogy este találkoznak. A lányok elhatározzák, hogy megleckéztetik Ivánt.

Reggel Joe-nak felajánlja az új lakótársuk, Zoé, hogy menjenek együtt futni. Joe különben is fagyos viszonyban van Barbival, akiben ez még inkább felébreszti a féltékenységet. A fodrászatban Barbi kipanaszkodja magát, hogy Joe vele szóba sem áll, inkább Zoéval fut, eközben Joe élvezi a kocogást és a beszélgetést Zoéval a Margit-szigeten. Gábor a Zoé miatti féltékenységében Joe-val Barbin veszekszik a műhelyben.

Milán kétségbe van esve, mert már három napja nem hallott Hajniról. Győző ad neki egy tippet, ami igaz, hogy balul sül el, mikor Milán megjelenik ugyan a bárban, ahol Hajni dolgozik, de tévedésből Mesinek tesz szerelmi vallomást. Mérgesen rohan Győzőhöz, aki újabb tervvel áll elő. A terv a következő: Milán balesetet színlel a lakóhajón, Győző pedig odahívja Hajnit a hajóra. A terv egész jól működni látszik, míg Milán végül el nem szúrja az egészet.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top