Éjjel-Nappal Budapest 2017. november 21., keddi rész tartalma

Joe azon gyötrődik, hogy Tamara esetleg összejött Teóval és nagyon aggódik a lányért. Teót nagyképű macsónak tartja, és ki nem állhatja, különösen amióta Teó és Evelin ismerkedése balhéba fulladt. A lakótársai figyelmeztetése ellenére úgy határoz, hogy felkeresi Tamarát és nyomatékosan óva inti Teótól. Tamara elég zavartan reagál és dühösen nekitámad Joe-nak, hogy hagyja őt békén – azt csinál, amit akar! Joe hirtelen felindulásból megcsókolja Tamarát, aki zaklatottan elmenekül…. Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1154
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. november 21., kedd. , 20:45-kor

A 1154. rész tartalma

Reggel Karola már retteg attól, hogy el kell mennie egy specialistához, aki meg fogja vizsgálni, hogy mi nem stimmel a kezével. Bori azonban megnyugtatja, és Karola felbátorodva megy el vele az orvoshoz. Ott azonban lesújtó diagnózist közölnek Karolával: súlyosan megsérült az ideg a kezében! Az orvos először azt tanácsolja neki, hogy egyelőre ne vállalja a rizikós műtétet, hanem próbáljon ki egy alternatív kezelést. Karolában egy világ omlik össze.

Karesz és Milán megkapták az első megbízásukat, mint megoldó emberek: egy apa telefonon megbízta őket, hogy szervezzék meg a lánya nyolcadik születésnapját. A srácok nagyon örülnek a megbízásnak, de aztán kénytelenek megállapítani, hogy fatális hiba történt: ugyanis félreértették a feladatot és Fióna nem 8, hanem már 18 éves lesz – így a srácok minden eddigi előkészülete fölösleges. A srácoknak improvizálniuk kell és pár órán belül össze kell rakniuk egy király bulit. Kétségbeesésüknek a haverjukhoz, Puskás Peti zenésztársához fordulnak, hogy lennének-e ők a meglepetés sztárvendégek a szülinapon.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top