Éjjel-Nappal Budapest 2017. november 27., hétfői rész tartalma

Roland reggel meglátja, amikor Dani bemutatja kollégáinak a Mr. 2017-re tervezett számát, és úgy dönt, hogy ő is belehúz, kétszer olyan keményen dolgozik a saját táncán, mint eddig. Ám a műszak után, amikor Borival próbálnak, annyira görcsös, hogy Bori végül kénytelen pihenőt elrendelni számára. Ahogy az utcán sétálnak Borinak hirtelen felindulásból az az ötlete támad, hogy beteszi a számot a mobilján és összehoz egy spontán próbát, amivel teljesen lenyűgözi Rolandot. Később a házban folytatják a próbát, és csodák csodája, Roland végre összehozza a tervezett koreográfiát, noha már erősen kételkedett a sikerben… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1158
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. november 27., hétfő. 20:20-kor

A 1158. rész tartalma

Tamara még mindig mérges Teóra a férfi múlt heti egy éjszakás kalandja miatt. Mikor Teó ráadásul ismét bunkón beszól neki, Tamara begurul, és kifakad Szofinak: egyetlen normális pasi sincs a földön, ő legalább is mindig csak idióta bunkókba botlik! Később a fodrászüzletben újra panaszkodni kezd, mire az egyik vendég rögtön randevúra hívja. Tamara ugyan meglepődik, de végül belemegy. Kétségei ellenére a randi jól sikerül, és utána Tamás lakásában folytatódik a kellemes meglepetés, mivel kiderül, hogy Mártonnal rengeteg közös tulajdonságuk van. Teó azonban kevésbé lelkes.

Totót könyörtelen hírrel hívják reggel lakótársai, ezért Zoé aggódva vele megy albérletébe. Ott megrökönyödve szembesülnek vele, hogy Totót kitették a lakásból lakótársai, és nem hajlandóak változtatni az elhatározásukon. Mikor Zoé azon gondolkodik, hogy legyen tovább, Totó megjegyzi, hogy igazán tartozik neki a testvére azzal, hogy helyet biztosít számára az albérletben. Zoé egyáltalán nem lelkes a felvetés kapcsán, és nemet mond Totónak, aki zokon veszi az elutasítást. Zoét persze lelkiismeret-furdalás gyötri, hiszen testvérét nem hagyhatja cserben.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top