Éjjel-Nappal Budapest 2017. november 29., szerdai rész tartalma

Joe padlót fog, amikor húsz év után beállít a nővére. Zsuzsa felbukkanása annyira felzaklatja, hogy ki akarja dobni a nőt, ő maga pedig feldúltan elviharzik. Egy érzelmes pillanatban elmondja Gábornak, hogy mi történt közte és Zsuzsa között, miközben ezzel párhuzamosan Zsuzsa is meggyónja a múltat Evelinnek. Evelin figyelmen kívül hagyja Joe utasítását és megengedi a kétségbeesett Zsuzsának és a lányának, Orsinak, hogy egyelőre az albérletben szálljanak meg. Amikor Joe visszajön, először kiborul, ám végül Zsuzsának sikerül némiképp meglágyítania a szívét… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1160
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. november 29., szerda. , 20:25-kor

A 1160. rész tartalma

Tamara bepróbálkozik Teónál, de nagyot csalódik, amikor a férfi gorombán lerázza. Tamaránál akkor szakad el a cérna végképp, amikor Teót megvádolja egy nő, akivel egy éjszakás kalandja volt, hogy elkapott tőle valamit. Tamara most attól tart, hogy Teó őt is megfertőzhette és felkeres egy orvost. Bár ő megnyugtatja, Tamara úgy érzi, Teó kihasználja, és ezt este kíméletlenül az orra alá is dörgöli. Meglepetésére Teó őszinte megbánást tanúsít, megnyílik Tamarának.

A srácok ma nyakára akarnak hágni a parti-szervezéssel megszerzett pénznek, és egy gokart pályára mennek, hogy kitombolják magukat. Ott két lány kihívja őket egy léghoki-meccsre, ráadásul pénz a tét. A srácok némi hezitálás után belemennek, és simán nyernek. A lányok ragaszkodnak egy visszavágóhoz a gokart pályán, és emelik a tétet. Karesz és Milán a győzelem biztos tudatában enged a csábításnak, ám hamar kiderül, hogy a lányok profi gokartosok.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top