Éjjel-Nappal Budapest 2017. november 30., csütörtöki rész tartalma

Joe egyenesen a testvérének szegezi a kérdést: tudni akarja végre, hogy mit hallgat el előle Zsuzsa. A nő pánikba esik, de sikerül időt nyernie Joe-tól. Nem sokkal később viszont eltűnik, magára hagyva a lányát az albérletben. Joe rosszat sejt, mert hiába próbálja őt elérni telefonon. Végül Zsuzsa előkerül, de Joe már nem hagyja magát lerázni, tudni akarja az igazságot. Zsuzsa bevallja, hogy két és fél év börtönbüntetésre ítélték okirat hamisítás miatt, és most szökésben van… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1161
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. november 30., csütörtök. , 20:25-kor

A 1161. rész tartalma

Tamara és Teó között újra jó a hangulat, miután megegyeztek abban, hogy csak barátok lesznek. Teó nagyon boldog, mert állásinterjúra megy, és olyan biztos a sikerében, hogy szinte már magáénak érzi az állást. Viszont mire megérkezik a beszélgetésre, az állást már betöltötték. Teó úgy érzi átverték, Tamara pedig átérzi a fájdalmát. Tamara be kell lássa, hogy nem tagadhatja le a Teó iránti érzéseit, és úgy dönt, segíteni fog neki. Tamarának valóban sikerül megszereznie az állást Teó számára, de amikor beszámol erről a fiúnak, ő Tamara nagy döbbenetére egyáltalán nem örül a hírnek.

Kareszéknak nincs mit enniük, ezért Karesz és Milán elmennek Gusztihoz, hogy kérjenek tőle egy kis maradékot. Guszti viszont nem ér rá velük foglalkozni, mert épp az unokahúga szülinapjára készülnek Endre bácsival. Kareszék ekkor megpillantanak egy csüngő hasú malacot, és miután azt hiszik, hogy levágásra van ítélve, ellopják. A városban nagy feltűnést keltenek az állattal, de amikor hazaérve összekaparják neki a maradék ennivalót, Mesi egyáltalán nincs elragadtatva a dologtól.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top