Éjjel-Nappal Budapest 2017. október 26., csütörtöki rész tartalma

Zoé elutasítóan reagál, amikor Gábor kifizeti helyette a részét az albérlet kasszájába, mintha ez magától értetődő lenne. Nem akarja, hogy eltartsák. Pont kapóra jön egy casting, amit másnap szervez egy casting cég. Zoé szerint Evelinnek is el kellene mennie, úgy sincs munkája. Együtt kezdenek készülni a castingra, Zoé pózolni és vonulni, míg Evelin táncolni tanítja Zoét. Készítenek pár közös képet is, és amikor Gábor meglátja Zoét a szexi szerelésben, kiakad, és nem akarja engedni, hogy a barátnője idegen férfiak előtt mutogassa magát…. Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1137
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. október 26., csütörtök, 20:45-kor

A 1137. rész tartalma

Tamarát idegesíti Teó, mert egyedül hagyja a takarítással, és megint nem veszi komolyan. Később Teó rejtélyes csomagot kap, és amikor Tamara kinyitja, majdnem halálra rémül: egy imádkozó sáska van benne. Tamara először nagyon fél, ám aztán Teó meggyőzi, és végül halált megvető bátorsággal megfogja a rovart. Tamara nagyon büszke, de már itt is a következő ijedtség: a rovar hirtelen eltűnik. Tamara és Teó beszereznek némi csalétket, ám mire visszaérnek, Tamás már beporszívózta az állatot.

Bori elmegy futni Dáviddal és Rolanddal, mert nagyon tetszik neki az új lakótársuk. A lány gyorsan beleéli magát, hogy Dávid alkalmas lenne arra is, hogy a pasija legyen. Ám amikor a szaunázás után Bori majdnem belemegy abba, hogy összekavarodjanak, Karola váratlan feltűnése, visszatartja: ha Bori komolyan érdeklődik a fiú iránt, akkor vegyen vissza egy kicsit. Bori megfogadja a tanácsát, és csak egy csókot enged a fiúnak, mutatva ezzel, hogy ő nem olyan könnyű préda. Úgy gondolja, helyes stratégiát választott, azonban éjjel Dávid a Bécy klubban már mással szórakozik.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top