Éjjel-Nappal Budapest 2017. október 4., szerdai rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Zoé megerősödve érkezik haza vidékről, és tovább akar küzdeni Gáborért. Ám a lány felbukkanása annyira felzaklatja Gábort, hogy… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1122
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. október 4., szerda. , 20:15-kor

A 1122. rész tartalma

Zoé megerősödve érkezik haza vidékről, és tovább akar küzdeni Gáborért. Ám a lány felbukkanása annyira felzaklatja Gábort, hogy tettlegességig fajul a dolog, és durván kiteszi Zoét a lakásból. Joe és Evelin ledöbbennek azon, hogy milyen messzire ment Gábor. Joe a fiú lelkére akar beszélni, ám hiába hivatkozik Gábornál a barátságukra. Lali sem tudja meggyőzni Gábort.

Tamara kellemetlenül érzi magát az anyjánál, Gyöngyinél. Apróságokon veszekednek, ezért Alexával bemegy inkább a fodrászatba, és világossá válik a számukra, hogy keresniük kellene egy saját lakást magának. Szofi is hasonló helyzetben van, ő pedig sokallja a rezsijét, így elkezdenek tervet szőni egy közös csajos albérletről, majd este elmennek bulizni. Tamara elhatározza, hogy laza lesz és kezdeményező, elveszi azt, amire szüksége van.

Roland nem tud mit kezdeni magával, Bori elhívja nagybevásárlásra, amire Dani is becsatlakozik segíteni. Egy kávézóban Bori csajozási versenyt hirdet nekik, amiben az otromba Rolandot lepattintják a lányok, míg Dani sikert arat náluk. Bori meggyőzi Rolandot, hogy stílust kellene váltania, és hívja meg Liát inkább egy menő étterembe, minthogy a saját dumáit erőlteti. Roland elhívja a lányt étterembe, de nem igazán sikerül jól a randi, ahol Dani is megjelenik, hogy kitoljon Rolanddal.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top