Éjjel-Nappal Budapest 2017. október 6., pénteki rész tartalma

Reggel Zoé találkozót beszél meg Danival. Ekkor felbukkan Lali, és szemrehányást tesz neki, hogy az ő lelkén szárad az albérlet… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1124
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. október 6., péntek. , 20:15-kor

A 1124. rész tartalma

Reggel Zoé találkozót beszél meg Danival. Ekkor felbukkan Lali, és szemrehányást tesz neki, hogy az ő lelkén szárad az albérlet szétesése. Joe leállítja Lalit, aki erre elgondolkodik. Zoé jól érzi magát Danival, aki romantikus randit szervezett nekik. Közben Gábor kidobja Lalit az anyja lakásából. Lali kétségbeesetten kéri, hogy vegyék vissza az albérletbe, és könnyek között könyörög Zoénak, hogy ne tegyen le Gáborról, és beszéljen vele. De Zoé nem bírja tovább, és kimenekül a helyzetből, elmegy találkozni Danival. De mikor Dani komolyan nyomulni kezd, Zoé ráébred, hogy szíve még mindig Gáboré.

Tamás reggel rájön, hogy Szofi átcuccolt a szalonba, és ott alszik. Mindenképp segíteni akar a lányon, de Szofi szeretné egyedül megoldani az életét. Tamás fejébe azonban szöget üt a dolog. Miközben Szofi napja egyre rémesebben alakul a szalonban, és rájönnek, hogy a csőd szélén állnak, Szofi egyre jobban elbizonytalanodik saját magában. Amikor engedni akar a kísértésnek, hogy olcsóbb samponnal töltsék fel a készletet, Tamás toppan be. Szofi őszintén elmondja a félelmeit Tamásnak, és aggódik, hogy a csőd szélére sodródtak.

Kareszt reggel megint elkapja a féltékenység, mikor Mesi nem akar szexelni vele, és Gergővel akar járőrözni menni. Követi a lányt, de semmi gyanúsat nem lát. Mikor Mesi rajtakapja, nagyon dühös lesz, és azt mondja, nem bírja így tovább. Szakít Karesszel, aki Milán vállán sírja ki magát, és ezzel elszúrja az ingatlan-üzletét. De Milánnak sikerül lelket öntenie belé. De pont, mikor őszintén bocsánatot akar kérni Mesitől, úgy érzi, mégis helytálló a gyanakvása, és teljesen elveszíti a kontrollt. Rátámad Gergőre, és őrizetbe veszik.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Éjjel-Nappal Budapest 2017. október 6., péntek:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top