Éjjel-Nappal Budapest 2017. szeptember 14., csütörtöki rész tartalma

Amikor Dani reggel felfedezi, hogy Bori a szaunában rejtegeti Rolandot, a lakótársai ellene fordulnak. Bori attól tart, hogy… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1108
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. szeptember 14., csütörtök. , 20:15-kor

A 1108. rész tartalma

Amikor Dani reggel felfedezi, hogy Bori a szaunában rejtegeti Rolandot, a lakótársai ellene fordulnak. Bori attól tart, hogy újra elveszítheti Karola barátságát, ha továbbra is kiáll Roland mellett. Így amikor a fiú ismét a segítségét kéri, eleinte vonakodik. Mivel azonban érez iránta valamit, sikeresen kiharcolja Katalinnál, hogy Roland megint visszaköltözhessen az albérletbe, sőt, még a klubos munkáját is visszakapja. A lakók persze élénken tiltakoznak, és ellenzik az egészet.

Már a reggelinél újabb marakodás tör ki Gábor és Totó között, ami egyre jobban megviseli Zoét. Amikor végre enyhül a helyzet, és Zoé és Gáborral éppen élvezné a gyengéd pillanatokat, Gábor rosszul lesz, kegyetlen hasmenéssel küszködik. Zoé egész nap aggódva ápolja, ami persze Totót nagyon felbosszantja: a húga nem szolgáló és ápolónő! Nem sokkal később azonban Zoé észreveszi, hogy Totó titokban éppen hashajtót kever Gábor levesébe. Nagyon kiakad a bátyjára, és azt követeli tőle, hogy azonnal költözzön el, különben lebuktatja.

Evelin, Szilvi és Andor számára mindjárt óriási sokkal kezdődik a nap, hiszen a többi vendég reklamálása miatt a szállodatulajdonos kidobja őket. Távozásuk előtt természetesen elvárja a számlájuk kiegyenlítését. Azonban egyiküknek sincs pénze. Meg akarnak lógni a fizetés elől, de a szállodaigazgató elkapja Evelin karját, így ő majdnem ott marad. Az utolsó pillanatban azonban sikerül a lánynak is elmenekülnie, de szinte mindene, az iratai kivételével, a hotelben marad. Andor végül egy régi ismerősénél, Robinál talál maguknak menedéket. Ott azonban a lakás egy buli központ és átjáróház, és Robi, a tulajdonos is elég undorító alak. Evelin nagyon szenved a kilátástalan helyzet miatt.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top