Éjjel-Nappal Budapest 2017. szeptember 29., pénteki rész tartalma

Evelin és Szilvi teljesen ki vannak készülve reggel, amikor egy undorító szobát kell kitakarítaniuk a hostelben. Szilvinek… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1119
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. szeptember 29., péntek. , 20:15-kor

A 1119. rész tartalma

Evelin és Szilvi teljesen ki vannak készülve reggel, amikor egy undorító szobát kell kitakarítaniuk a hostelben. Szilvinek már nagyon elege van az egészből, és amikor talál pár üveg pezsgőt a kitakarítandó szobában, a csajok elhatározzák, hogy megalapozzák a jókedvüket a takarításhoz. Ám amikor Ricsi meglátja, hogy a lányok eléggé becsípve bohóckodnak a szobában, kirakja őket a hostelből. Szilvi úgy dönt, hogy hazaköltözik a szüleihez, és amíg a lányok várják Szilvi apját, összefutnak Joe-val. Szilvi és Evelin érzelmes búcsút vesznek egymástól. Evelin egy darabig adja a lazát Joe-nak, hogy minden rendben az életében, de Joe átlát rajta, és megengedi a lánynak, hogy az albiba költözzön.

Roland teljesen odavan, mikor bemutatják neki az új pultos lányt, Liát. Elhatározza, hogy felszedi a szexi lányt, és flörtölni kezd vele. De Liának nem jön be Roland, és ahol csak lehet, próbál kifarolni Roland közeledéséből. Roland először nem gondol róla semmit, de Lia elmondja Borinak, hogy neki Roland nagyon nem az esete, ellentétben Danival. Roland nem akar hinni a fülének, mikor Boritól megtudja az igazat. De aztán újra felsül Liánál, és nagyon ideges lesz.

Milánban feltámad a remény, mikor az ingatlanügynök kollégája, Ádám átenged neki egy látszólag könnyen eladható lakást. De aztán rájön, hogy ott olyan bérlők élnek, akik nem fizetnek lakbért, és nem lehet őket kitenni sehogy sem. Karesz segítségével sikerül őket kicsalogatni a lakásból, és a vevőknek tetszik a hely. De Karesz összehaverkodik a lakásfoglalókkal, és meghiúsítja az üzletet. Milán mérges lesz.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top