Éjjel-Nappal Budapest 2018. február 2., pénteki rész tartalma

Gábornak sikerül rávennie Joe-t, hogy tegyen még egy kísérletet arra, hogy megszerezze álmai műhelyét. De sajnos Orsi miatt ez nem jön össze, Joe-nak ugyan… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1201
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. február 2., péntek. , 20:25-kor

A 1201. rész tartalma

Gábornak sikerül rávennie Joe-t, hogy tegyen még egy kísérletet arra, hogy megszerezze álmai műhelyét. De sajnos Orsi miatt ez nem jön össze, Joe-nak ugyanis haladéktalanul a lerészegedett lányért kell mennie az iskolába. Joe nagyon leteremti Orsit, és megtiltja Marcinak, hogy kapcsolatot tartson az unokahúgával. Amikor aztán végre odaérnek a műhelyhez, a tulajdonos már nincs ott. Joe súlyos szemrehányásokkal illeti Gábort és Orsit.

Szofit reggel a fodrászatba érve kellemetlen meglepetés éri: a hitelező bank képviselője közli vele, hogy két héten belül el kell hagynia a fodrászatot. Szofit sokkolja a közlés, mert eddig maga előtt is igyekezett eltussolni a problémákat. Otthon kétségbeesetten mondja el Teónak, hogy milyen kutyaszorítóba került. Teó azt javasolja, hogy avassa be Tamást is a gondjaiba, de ezt Szofi elutasítja, mert szégyelli a dolgot. Amikor Tamás az esküvőjükkel kapcsolatos meglepetéssel akar örömet okozni neki, Szofi elutasítóan reagál.

Bori reggel megkaparintja Roland fekete noteszének egyik lapját, amelyen egy bizonyos Laura nevű nő csillagos ötös minősítést kapott. Kíváncsian és egy leheletnyi féltékenységgel a szívében elmegy Karolával a masszázsszalonba, ahol Laura dolgozik, majd ott véletlenül elkotyogja a nőnek, hogy Rolanddal jár. Laura később kihívó ruhában megjelenik a klubban, amivel teljesen kiakasztja Borit. Roland azzal leckézteti meg a barátnőjét a féltékenykedése miatt, hogy meghívja Laurát egy italra.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top