Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 10., szerdai rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Teó rendkívül örül fia, Marci váratlan felbukkanásának. Szofi aggódik, hogy minden rendben van-e a gyerekkel és a sulival. Ezalatt Teó adja a laza… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1184
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 10., szerda. , 20:20-kor

A 1184. rész tartalma

Teó rendkívül örül fia, Marci váratlan felbukkanásának. Szofi aggódik, hogy minden rendben van-e a gyerekkel és a sulival. Ezalatt Teó adja a laza, nemtörődöm apát. Éva telefonjából derül ki, hogy Marci elszökött, pedig épp most lennének fontos félévi témazárói. De a fiúnak sikerül apját az ujja köré csavarnia, aki erre hazudik Évának, hogy Marci tovább maradhasson Budapesten. Szofi minden aggodalma dacára Teó bulizni megy a fiával. De mikor Marci szeretne megnyílni apjának, Teó elutasítóan viselkedik, mert nem tud mit kezdeni a nehéz témákkal.

Niki le van törve, mert nincs pénze, viszont lát egy hirdetést pincérnői állásra, és meggyőzi Evit, menjenek el együtt. A tulajdonos először csak Nikit akarja felvenni, de a lányok meggyőzik, hogy sokkal jobban jár, ha együtt veszi fel őket. Egy butikban Niki beleszeret egy drága ruhába. Lali rábeszéli, hogy vegye meg magának a ruhát: meg kell venni a ruhát, hordani, aztán visszavinni. De Niki nem tudja élvezni a bulizást, annyira aggódik a ruha miatt.

Bori a mennyekben érzi magát, és nagyon boldog, hogy Roland megvédi, mikor Dávid sértegeti őket. De a fiúnak csak sikerül bevinni egy ütést, és azt állítja, hogy Rolandnak nem való egy kapcsolat. Bori később jót mulat Rolandon, aki nem bírja a nyilvános ölelkezést. Először cukinak találja, de mikor a többi táncostól megtudja, hogy Roland milyen lekezelően beszélt róla korábban, megbántódik, és feltámadnak benne a kételyek. Szemrehányást tesz Rolandnak, hogy cikinek tartja, mire a fiú száján kicsúszik, hogy ne akarja nyilvános turbékolásra kényszeríteni.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top