Éjjel-Nappal Budapest 2018. január 11., csütörtöki rész tartalma

Miután Teó azt bizonygatja, hogy mennyire ragaszkodik a fiaihoz, Tamara arra a következtetésre jut, hogy Marci tegnapi berúgása ellenére Teó igenis jó apa… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1185
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2018. január 11., csütörtök. , 20:20-kor

A 1185. rész tartalma

Miután Teó azt bizonygatja, hogy mennyire ragaszkodik a fiaihoz, Tamara arra a következtetésre jut, hogy Marci tegnapi berúgása ellenére Teó igenis jó apa. Teónak ma viszont nincs ideje Marcira, amikor a fia mondani szeretne valami fontosat. Tamarának az a benyomása, hogy Marcit nyomasztja valami, és hogy a fiú szeretne beszélni az apjával. Felkarolja a fiút és megtudja, hogy Marci éppen most szúrta el a félévét, és abba akarja hagyni az iskolát. Tamara megijed, és azt akarja, hogy Teó erélyesen lépjen fel Marcival szemben. Teó azonban nem tudja kezelni a helyzetet és másnapra halasztja a problémát.

Reggel Niki ki tud békülni Lalival, miután előző nap véletlenül tönkretette a ruháját. Evelin támogatja Nikit, amikor az az első közös munkanapjukon kissé elfogódottan viselkedik a bárban. Niki nagyon boldog, és a borravalóval együtt majdnem sikerül megdupláznia a fizetését. Később Evelin randira megy a bár szakácsával, Tomival és rájön, hogy a fiú kábítószerezik. Evelin ettől megrémül, hogy visszaeshet, sutba dobja az állást és megkéri Nikit, hogy együtt keressenek új helyet.

Reggel az osztály legnagyobb hangú csaja, Ivett elveszi Orsi láncát, amit nemrég kapott az édesanyjától. Orsiban forr a düh, azonban teljesen esélytelennek érzi magát Ivett és a bandája ellen. Totó felajánlja neki a segítségét, hogy megvédje Ivettől, Orsi azonban nem akar balhét. Amikor azonban később Ivett tovább provokálja, és az anyját szidja, Orsi kiakad, és mégis összeverekszik Ivettel.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Scroll to top